Segítség, bajban vagyok! Hogyan tölthetném fel a szeretet-tankomat?
Hallgasd meg ezt az előadást. :) Tudom, hogy most arra vágynál, hogy valaki közvetlenül Téged szeretgessen, Neked kedveskedjen, jönni fog az is. Sokat segíthet, ha elgondolkozol azokon a dolgokon, amikről az előadó beszél.
Szerintem rossz helyen mozogsz, vannak ahol bunkók az emberek és nem mosolyognak vissza. Felénk sok a mosolygós ember.
Amügy meg küldöm az energit ;)
Nem sznobságból, de a budai oldalt sokkal mosolygósabbak a népek még az utcán is. Egyél egy jót a Moszkván a hentesnél, majd ugorj be a piacra és máris jobb kedved lesz. Kedves mindenki, öröm beugrani. ellenben a fővámmal, ahol büdösbunkók a Fény vagy Fehérvári úthoz képest.
Nekem van pár törzshelyem, (de az az én területem nem árulom el :P)ahová ha másért nem is, de a szimpatikus emberekért jó beülni, ilyen a pesti belvárosban is van bőven. Igaz egyszer voltam még, de ebédelj egyet a Kispiac bisztróban, zseniális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!