Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szégyen, ha az ember nem megy...

Szégyen, ha az ember nem megy sehova Szilveszterezni?

Figyelt kérdés

Volt ma egy kérdés hogy ki mit csinál, hol bulizik.

És volt aki azt írta, "tvzek a szüleimmel vagyok, nézem a tűzijátékot aztán koccintás éjfélkor, majd alvás."

És Oda írták, hogy "úristen szerezz már barátokat, és egy életet!"

Szégyen ha az ember nem megy bulizni, haverokkal durrogtatni, meg piálni?

2014. dec. 31. 15:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én se megyek sehová, mert beteg vagyok.

Igaz, barátnőmmel lettem volna.

Most nekem is elég rossz érzésem van:/

Mondjuk én amúgy se vagyok bulizós, és elég felesleges felhajtásnak tartom, hogy ilyenkor a 80% direkt ki rúg a hámból és akkor bulizik összeesésig.

20L

2014. dec. 31. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én sem megyek sehova.

4-en lakunk egy albérletbe. Ketten elmennek bulizni, de én és egy másik lakótársam itthon maradunk, és nézzük a tévét. Délelőtt vettem mirelit rétest, meg virslit. Azt megcsinálom és filmnézés közben megzabáljuk az egészet. :D

2014. dec. 31. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

20 éves lány vagyok, de nem megyek sehová. Mért? Nagyon egyszerű! :) Én egyáltalán nem iszom aloholt, alkalmanként egy - egy sört, a vásáron forralt bort. Az évben többször mentünk a barátaimmal, minden alkalommal ittak, aztán jól összevesztek. Mai is ez a program. Engem meg k_rvára nem izgat ... Nem tudom egyszerűen már azt nézni, hogy mindenki piál, rajtam, és még egy lányon kívül; azt nézni, hogy hogyan rohangálnak részegen, hülyeségeket beszélve ... Aztán hallgatni, hogy mennyire megsértődtek rám, mert én nem futkozom velük, hanem beszélgetek a szintén józan lánnyal. ( Egyébként őt nem spécizik ki maguknak. )

Én amúgy is magamnak való, otthonülős lányka vagyok. Karácsonyra megleptem magamat egy nagyon jó könyvvel, azzal nagyon jól elleszek itthon. :) Nekem egyáltalán nem fontos, hogy most őrjöngjek az év utolsó napján, majd hömbölögjek az elsőn.

2014. dec. 31. 17:16
 14/18 anonim válasza:
100%
nem. amúgy kit érdekel, mit gondolnak az emberek?
2014. dec. 31. 17:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Szégyen? Max a noname emberek szemében az. Noname ember véleménye meg a kutyát se érdekli!
2014. dec. 31. 19:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem az év 99,9%-ban nem érdekel a piálás, bulizás, utolsó nap sem érezném tőle jobban magam.
2014. dec. 31. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is otthon maradok, vigyázok szegény kutyámra, mert nagyon kikészül.

De egyébként se mennék sehová, mert nem érdekel.

2014. dec. 31. 21:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem,én se mentem még soha.
aug. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!