Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Te nem vagy ideges, mikor...

Te nem vagy ideges, mikor este mennek vendégek hozzátok?

Figyelt kérdés

Mikor már készülődsz feküdni,aludni.

És mindig engem akarnak látni.

De,ha fekszem,alszom,akkor miért kell kihívni a szobámbol?

Pofátlanság...

2014. dec. 27. 20:32
 1/6 anonim válasza:
Miért jönnének hozzám éjjel vendégek? Amúgy nem, senki nem szokott hozzám csak úgy szó nélkül beállítani.
2014. dec. 27. 20:33
 2/6 anonim válasza:
100%
Napszaktól függetlenül utálom ha jönnek.
2014. dec. 27. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Hozzánk mindig jönnek.

Egész nap tele van a ház,és engem akar látni mindenki-.-

2014. dec. 27. 20:35
 4/6 anonim válasza:
énis utálom ma egész nap kikellett járkálnom hozzájuk de aztán bevonultam a szobámba aludni :D
2014. dec. 27. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem hívok estére vendégeket, ha le akarok feküdni aludni. Aki meg hívatlanul jönne, azt elhajtanám.
2014. dec. 27. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindig utálom, ha idejön valaki, még a saját barátaimmal is inkább a városban találkozok.

Szüleimnek az ismerősei szoktak jönni, lehetőleg mindig 6-7 óra után és akkor még oda kell mennem jópofizni, holott már fürödnék, kajálnék, feküdnék, néznék egy filmet, vagy ilyesmi. De újabban már nem érdekel, elvonulok és kész.

2014. dec. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!