Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha facebookon rátok ír valaki...

Ha facebookon rátok ír valaki és nem értek rá, mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Nem kattintotok bele hanem egyből kinyomjátok az ablakot, hogy ne is írja ki, hogy látta, vagy megírjátok neki, hogy most nem jó, nem értek rá?

Szerintetek az első verzió nem bunkóság kicsit?

2014. dec. 26. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Én mindig az első verziót csinálom és nem érzem bunkóságnak. Nyilván nem kell minden percben a facebook előtt ülnöm és válaszolni mindenkinek. Ha van időm visszaírok.

Azóta megszokták az ismerőseim, hogy feleslegesen, unalomból nem írnak rám.

2014. dec. 26. 09:09
 2/5 anonim válasza:
Köszönök neki és megmondom hogy "bocsi most nem érek rá", majd kikapcsolom neki a chatet hogy ne lássa hogy fent vagyok
2014. dec. 26. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
A másodikat :) Az első szerintem bunkóság lenne.
2014. dec. 26. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első az egyszerűen parasztság. Nem kell mindig ott ülni, de ha az ember ott ül és látja, akkor legyen benne annyi, hogy megírja, hogy nem ér rá, majd ír...
2014. dec. 26. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
abbahagyom a dolgom, és válaszolok. muszáj rendelkezésére állnom mindenkinek, mert nincsenek jó ismerőseim, nem szeretnék kihagyni semmilyen lehetőséget :)
2014. dec. 26. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!