Egy 20 éves ha 14 évessel összejön az bűncselekmény?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,és szeretnék egy 20 éves sráccal összejönni.
Meleg vagyok,ő is az.
Szóval a 20 évesnek lehet ebből bármilyen baja?
2014. dec. 21. 00:12
61/65 anonim válasza:
Megint kezded? Mit véded ennyire a fajtádat? Én a helyedben elbújnék a szobámban nem lenne képem kimenni az utcára
62/65 anonim válasza:
" nehogy azthidjétek különbek vagytok mint a melegek!
Főleg ha gerinctelen,tudatlan,kulturálatlanok vagytok!"
Aha. Szóval ne HIDJÜK, hogy ki a tudatlan, hanem győződjünk meg róla. Rendben. Megtettük.
63/65 anonim válasza:
Legyen mindenki b*zi,ok?Csapunk egy jó nagy bulit és minden ok lesz.
64/65 AyameXMessy válasza:
VÁÁÁÁ!!! alig bírom magamat lenyugtatni.Mi a bajotok van a melegekkel??A legtöbbjük sokkal mélyebb érzelmekre képes mint ti!Annyira undorító amit csináltok.És lány vagyok,szóval tényleg le lehet szállni a kérdezőről.És a kérdés re a válaszom.Igen szexelhettek,de ha ő van felül,akkor azt mondhatod,hogy megerőszakolt,vagyis,természetesen lehettek együtt,csak hát,na szóval kell egy jó adag bizalom a másik fél részéről,hogy nem vádolod meg ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!