Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy 20 éves ha 14 évessel...

Egy 20 éves ha 14 évessel összejön az bűncselekmény?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok,és szeretnék egy 20 éves sráccal összejönni.

Meleg vagyok,ő is az.

Szóval a 20 évesnek lehet ebből bármilyen baja?

2014. dec. 21. 00:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Megint kezded? Mit véded ennyire a fajtádat? Én a helyedben elbújnék a szobámban nem lenne képem kimenni az utcára
2014. dec. 30. 10:12
 62/65 anonim ***** válasza:

" nehogy azthidjétek különbek vagytok mint a melegek!

Főleg ha gerinctelen,tudatlan,kulturálatlanok vagytok!"

Aha. Szóval ne HIDJÜK, hogy ki a tudatlan, hanem győződjünk meg róla. Rendben. Megtettük.

2014. dec. 31. 10:20
 63/65 anonim válasza:
Legyen mindenki b*zi,ok?Csapunk egy jó nagy bulit és minden ok lesz.
2015. febr. 22. 15:45
 64/65 AyameXMessy válasza:
VÁÁÁÁ!!! alig bírom magamat lenyugtatni.Mi a bajotok van a melegekkel??A legtöbbjük sokkal mélyebb érzelmekre képes mint ti!Annyira undorító amit csináltok.És lány vagyok,szóval tényleg le lehet szállni a kérdezőről.És a kérdés re a válaszom.Igen szexelhettek,de ha ő van felül,akkor azt mondhatod,hogy megerőszakolt,vagyis,természetesen lehettek együtt,csak hát,na szóval kell egy jó adag bizalom a másik fél részéről,hogy nem vádolod meg ilyenekkel.
2015. márc. 24. 20:55
 65/65 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2017. jan. 29. 22:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!