Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki beszélgetni?

Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés
14-16 unatkozok irjatok 14/L

2014. dec. 12. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne írd már ki minden nap ezt. Keress inkább valami chat oldalt!
2014. dec. 12. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt itt a téli szünet, még egy hét.. Nem íratnak addig dolgozatokat veletek? Ha én unatkoznék... :) Szerintem nézz meg egy filmet, vagy nézelődj a neten, annyi érdekes és hasznos dolog fent van, nem csak a facebook meg a butítóoldalak előtt kell ülni.
2014. dec. 12. 20:36
 3/7 A kérdező kommentje:
majd ha tudod mennyit tanultam és mire van szükségem akkor adj tanácsokat
2014. dec. 12. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Na ezért nem beszél veled senki!
2014. dec. 12. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor pihend ki a hét fáradalmait és relaxálj
2014. dec. 12. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
amúgy igen.. miért írsz ki kérdést, ha ilyen harapós vagy? :) ha nem akarsz unatkozni, 14 évesen elég érettnek kell lenned ahhoz, hogy el tudd foglalni magad
2014. dec. 12. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben ha ennyire harapósnak látszok akkor bocsánatot kérek mindenkitől akit megsértettem. De ezt a kérdést pont azért írtam ki hogy valakivel tudjak beszélgetni ugyanis ehhez van kedvem, sajnos sok ember kor alapján ítél és nem biztos hogy minden 14 éves olyan amilyenek ő gondolja:)
2014. dec. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!