Milyen indokkal írják rá?
Írd neki: szia, xy vagyok, egy suliba járunk, lehet hogy tudod is ki vagyok. Nagyon tetszel nekem már év eleje óta, de nem tudtam hogyan szólítsalak meg. Nem bánnád-e, ha egyszer összefutnánk kicsit beszélgetni/ elhívnálak moziba/ forraltborozni/ korizni akármicsinálni.
Szerintem ezzel nem nyúlhatsz nagyon mellé.
Hát mát nem azért a 2 fillérért 2., de nem feltétlen jön be mindenkinek, hogy egy relatíve vadidegen (nem,a ttól nem ismered egy kicsit se, hogy tudod a nevét) evvel indítani.
Kérdező: inkább élőben kezdj vele ismerkedni és ne a foskönyvön.
3-as, nem tudom, te hogyan ismerkedsz, de mondjuk lehet a kérdező nem a suliban, minden osztálytárs meg barátnő szeme előtt akar a kiszemelttel beszélgetni. Úgyis kiderül a baráti körben, ami elég zavaró tud azért lenni, ha bizonytalan valaki. Ha ismerős terepre viszi randizni, sokat dob az önbizalmon.
Szóval hívja csak el egy randira, szerintem a (normális) csajoknál ez bejön. Ráadásul a kérdező 2 évvel feljebb jár, ha valamennyire tetszik a lánynak, akkor tuti a csábítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!