Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tata Pikantó szórakozóhelyen...

Gyuribacsika kérdése:

Tata Pikantó szórakozóhelyen van télen ruhatár?

Figyelt kérdés
Még nem voltam, de elvileg ez egy étterem, buli esetén kipakolják és ott lesz a tánctér vagy van külön bulis helyiség, s ha igen hol a bejárata, melyik oldalról ?

2014. nov. 26. 18:00
1 2
 11/13 anonim válasza:
De ott is szokott lenni szerintem.. bár azt nem tudom, hogy milyen sűrűn, igen nagyrészt 16-18 évesek járnak oda, de azért olyan 20-24 évesek is akadhatnak.
2014. nov. 30. 18:13
 12/13 A kérdező kommentje:
Most néztem vissza a pletyca facebookon, de én egy darab szingli partyt nem látok, hogy lett volna. Pont tegnap akartam volna menni, amúgy, de szombaton nincs is buli náluk.Vagy tudsz erről valamit ? Igaz ott már a képek alapján is sok lány van, de tényleg szemtelenül fiatalkák :) És általában szerintem mindegyik vagy a pasijával jön, vagy csak bulizni járnak és a pasijukat otthon hagyják. Vagy nem tudom. Te hová jársz szívesen amúgy ?
2014. nov. 30. 18:23
 13/13 anonim válasza:

összekevertem, ott ilyen I love party szokott lenni, na de azt nem tudom, hogy mennyiben hasonlít a szingli partyra, de emlékszem egyszer volt olyan, hogy play, stop, meg pause kitűzőt kaptak az emberek, de mondom kb 1szer volt, vagyis csak egyre emlékszem, hogy felraktak olyan képeket...

én mind2 helyet szeretem, a pletyca azért jobb mert több helyszín van, jobban a korosztályom, a pikantót azért mert vannak ilyen klasszik számok, meg barátnőm közel lakik hozzá :D

2014. dec. 2. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!