Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Én egy söpredék vagyok? A...

Én egy söpredék vagyok? A társadalmi szint legalja igaz? Van esélyem változtatni még?

Figyelt kérdés
A problémám az volna hogy elbuktam az életben és söpredéknek érzem magam. 8 Általános végzettséggel rendelkezem és június óta közmunkán dolgozom. Úgy érzem az emberek megvetnek amiért tolom a taligát! 2013-ban volt egy barátnőm 1 hónapig ez még 2013 májusában volt. Most júliusban munka közbe látott engem és lenéző megvető tekintete volt rám. Biciklivel ment el mellettem és akkor majd elsüllyedtem szégyenemben. Sajnos szorongással és depresszióval is rendelkezem. Sok megaláztatást ért. Elsőnek szakközépiskolába mentem de mivel a suliba szorongtam ezért lejeb kellett adnom. Pincérnek mentem másik suliba de ott se sikerült mert a tanár folyton zaklatott... Szerintetek egy söpredék vagyok?

2014. nov. 24. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy, de nem vagy söpredék. Az szerintem az ember lelkében van, söpredék lehet egy magas beosztású ember is, csak legfeljebb a külsőségek miatt sokan nem veszik észre rajta. Te összeszedetten, értelmesen és jólelkűen írsz, biztos vagyok benne, hogy sokkal többre is tudod még vinni, mint a közmunka. Tudod, szorgalom, sok tanulás és más effélék. Rohadt nagy közhelyek, de tényleg ez kell ahhoz, hogy kitörjön az ember.:)
2014. dec. 1. 14:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Rendben! Majd el szeretnék kezdeni olvasni is! :)

Remélem meg tudom változtatni a kis világom. Az a baj hogy a régi bolond emberek még mindig jönnének utánam.

2014. dec. 1. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:
szia valtozott valami?
2016. febr. 26. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!