Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan éljek két életet egy...

Hogyan éljek két életet egy facebook adatlapon?

Figyelt kérdés

Tudom, kicsit furcsa kérdésnek tűnik, de nem tudom, hogyan oldjam meg.

Van egy - egyesek számára - furcsa hobbim, szeretek a kedvenc sorozataimból, animéimből beöltözni karaktereknek, jelmezeket varrni, etc, és teljesen átalakulni. Szívesen megosztanám az ezekről készült képeimet, de nem szeretném, ha a munkatársaim ill. családom, régi tanárok, stb. ezt az oldalamat is megismernék. Elég sok atrocitás ért már így is emiatt, de szeretem ezt csinálni, nem is tagadom le, de mutogatni sem akarom azoknak, akiket nem érint, vagy akiknek nincs közük hozzá. Azonban a másik oldalról van minimum 100 ismerősöm, akiknek megmutatnám a képeket, ahol megosztanék ezzel kapcsolatos dolgokat.

A két felhasználói fiók elég macerás, főleg, ha van olyan kép, amit "mind a két oldalnak" megmutatnék.

Milyen megoldást tudnátok mondani erre a problémára?

Előre is köszönöm!

2014. nov. 21. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Be lehet állítani, kiknek mit osztasz meg.
2014. nov. 21. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
És ez mennyire biztonságos? Be lehet állítani, hogy mindig egy csoportot mondjuk hagyjon ki a szórásból?
2014. nov. 21. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

beállítod egyesket ismerősnek, másokat közeli ismerősnek, külön albumba teszed a képeid, egyikre beállítod, csak ismerősök láthatják, másikra csak közeli ismerősök

vagy variálgathatsz még

2014. nov. 21. 19:33
 4/4 anonim válasza:

Így van ahogy az első válaszoló írja.

1) Létrehozol egy új albumot

2)Azon belül az egyéniˇlehetőséget választod.

3)Nekik látható-oda beírod az általad választott személyek nevét.

2014. nov. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!