Nagyon nagy gázba vagyok, mit csináljak?
Holnap lesz a barátnőm szalagavatója.
Nos, kérdezte, hogy rendeljen-e nekem meghívót, de mondtam, hogy nem kell, mert a Húgom is ide jár, és Ő kapott meghívót(minden diák kap 1 darabot). Mivel neki nem kellett, ezért oda adta nekem. Megkérdeztem a barátnőmet, hogy milyen színű a meghívó? Mondta, hogy sárga. Oké, amit a Húgom adott, sárga.
Viszont a barátnőm oda adott nekem egy meghívót, amivel egy másik csaj fog bejönni. (azzal a csajszival megyek).
Itthon vettem észre, most, hogy az is sárga, de az narancssárga...msot akkor nem fognak beengedni?
Azt tudom, hogy a végzősöké kék...de minek van ennyi szín?
Direkt megkérdeztem a barátnőmet, hogy miylen színű, a fene gondolta volna, hogy mindkettő sárga, csak éppen másfajta sárga...
A végzősöké kék, de ezt már tényleg nem értem.
Most akkor kint maradok?
Köszönöm a válaszod!
Azért gondolom, mert még tavaly, amikor az enyém volt, háromfajta volt, eggye több embert lehetett bevinni, meg midnegyiknek volt valami jelentősége.
Aztán most a haverom mondta nekem, hogy amit a diákok kapnak(azaz az enyém), az csak dísz, és nem fognak vele beengedni, ezért is félek.
Mivel külön osztályokról van szó,gondolom mindenkié más színű.
Bár nekünk mind a 3 osztálynak ugyan olyan volt a meghívója,de lehet abba a suliba A osztály-kék, B osztály-sárga, C osztály- narancssárga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!