Egy lánynál tényleg nem számit a méret és a pénz ha igazán szeret?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 04:51
1/10 anonim válasza:
Igazság szerint nem számít.A belső értékeket kellene,hogy nézze mindenki,nem pedig a külsőt.
2/10 anonim válasza:
Andreas jól írja, "kellene".
Sajnos hosszútávon számít a méret.
3/10 anonim válasza:
Egy lánynál abszolút nem számít a méret és a pénz, ha mindkettő megfelel neki! Akkor van egy kis baj, ha az egyik miatt komprommiszumra szorul. Ha egyik sem, az pillanatok alatt kiderül és érzelmi szálak sem fognak kialakulni!
4/10 anonim válasza:
Szerintem igenis számít a méret! Nem az a fontos, hogy óriási legyen viszont minimum átlagos ez fontos.( hossz/ vastagság) Aki mást mond megértem, de én így látom. Pénz akkor számít ha családot akarsz alapítani: a férjnek legyen legalább állása hogy a csekkeket be tudjatok fizetni. De nyilván nem számít gazdag-e. A gazdag is lehet csúnya buta jellemtelen és gyenge adottságú egyéb dolgokban.
5/10 Koplárovics Béci válasza:
Pénz és(/vagy) méret nélkül nem fog eljutni odáig, hogy igazán szeressen.
6/10 anonim válasza:
Szerintem számít a pénz, én biztos nem jönnék össze olyan emberrel,aki lustaságból nem tanult/nem dolgozik és el kell tartani.Mi lesz majd ,ha gyerekeink lesznek? Amennyiben látom,hogy mellettem van mélypontja természetesen felhúzom és támogatom,az teljesen más!
A méretről nem tudok nyilatkozni,nekem eddig egy barátom volt elvileg 18 centi körüli mérettel,de nem hiszem hogy baj lenne,ha más méretű lenne ő folyton arról panaszkodott,hogy túl vékony neki én ezt se vettem észre. 19/L
7/10 anonim válasza:
Ha rájön egy idő után az a lány ,hogy a gazdag pasi csak tárgynak kezeli amit kifizetett és ott lép félre ahol tud, a lópötsűnek meg nem áll fel,vagy csak beveri neki 3 percre, akkor szépen elkezd keresni más irányba is.
8/10 anonim válasza:
"ha igazán szeret"
na itt van a kutya elásva..
9/10 anonim válasza:
A méret számít. A szélsőségek nem tesznek jót a szexuális életnek és ez negatívan befolyásolja a kapcsolatot.
A pénz semmilyen szinten.
10/10 anonim válasza:
Nem, de azért méretben nem árt passzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!