Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nőknek tényleg csak a jómód...

A nőknek tényleg csak a jómód kell meg a pénz? Pénz-ház-kocsi-kigyúrt alak ill politikus.

Figyelt kérdés

Nemrég egy nő "ismerősöm" meg is mondta hogy mik most a lányok MINIMUM kritériumai: 30-40 éves, magas-sportos/kigyúrt, sűrű sötét hajú és szemű ámbár borostás, sportosan elegáns legyen. Minimum a diploma (nem büfészakos) vagy a doktori cím. Minimum a jól fizető stabil állás és az új Audi vagy Passat (passatot még megbocsáltják ha az van, de inkább a nagy Audi vagy Merci) és persze a ház! Igen, HÁZ!! Változtak az idők, mondta hogy lakás már nem fér bele alap kritériumba, hogy csak egy átlag saját lakása legyen! Most már átalakult a követelmény a KERTESHÁZRA!!! nem hiszem el.. gondolom az se mindegy hogy hol van, melyik kerületben.. És azt mondta; Ha ezek mind megvannak, akkor majd lemehetsz egy szórakozóhelyre vagy bisztróba vagy akárhova "ismerkedni", és akkor már meglesz a 20% esélyed hogy szóbaáll veled egy aránylag tűrhető lány mind személyiségre és megjelenésre is.

Mondta hogy én jófej vagyok neki, humoros és még tetszem is. De így hogy csak egy diplomám van és csak irodista vagyok és csak egy átlag lakásom van így sajnos nem. Mert a választékok fiúkból nagyon gazdagok, és a fent említett kritérium az mind az elvárásoknak a generális minimuma. Pont! Találkoztam egy barátnőjével is, aki lényegében ugyan ezt mondta el, csak kicsit más szavakkal és "ótvarabb előadásban".

Véleményeket kérek. Ezek nélkül már nem kell a férfi, vagy mi van már a lányokkal?! :(

2014. nov. 6. 19:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

magyarországot felejtsd el.

felsőfokú nyelv+külföld = jó munka+családalapítás.

a magyar nők többsége idióta, még akkor is elvárnak mindenfélét ha enm engedhetik meg. a sok hülye farokhím meg adja alá a lovat.

majd ha te is 30-40 éves leszel és befutott menedzser meg mérnök, te is halomra hághatod a sok ostoba 20as lotyót, miközben otthon vár a ronda unalmas feleség 3 gyerekkel. már ha ez az életcélod.

2014. nov. 7. 09:36
 22/31 anonim ***** válasza:

Ezek IS és tudjál velük nőként bánni,szexben meg magadat nagyon oda kell tenned magad,plusz testileg is.

Tehát elmondom például ki az ideális pasi:

-Egy sikeres menedzser,mérnök,vállalkozó,közgazdász,orvos,...stb

-Márkás menő öltönyben

-Karján egy minimum Jaegar LeCoultre óra

-legalább 80kg izmos szolibarna bőrű,széles válakkal,széles háttal,vastag izmos lábakkal,feszes izmos hassal

-Márkás feszülős ruha(jó minőségű)

-Jó és szép cipő mindig kitisztítva

-Kocsid legalább egy Audi A4-es legyen abból a tuning

-hetente 4-szer kell járjál edzeni,zsírt mindenképpen add le,tehát diétáznod is kell,csak csirke-zöldség ez az alap kaja

-szexben tudj nyalni,tud kielégíteni egymás után minimum 3-szor,de ez a minimum

-Hajad legyen beállítva rendesen

-Legyél barna bőrű,ápold is

-Legyen életstílusod,tehát tudj élni

-Tudj velük bánni,tudj velük kommunikálni

Ebből következik hogy legyél kiváló a szakmádban,legyen pénzed is,és alakíts ki egy jó életstílust tudj élni,szeress élni,hogy nem egy átlagos szürke ember vagy.

Ezek szerintem kellenek,tapasztalat,sokkal könnyebb csajt felszedned és széles körből tudsz válogatni.

Én most olvasok egy könyvet Kötter Tamás-Dögkeselyűk pont erről szól multinál dolgozó sikres gazdag emberek,akiken ott vírit a Rolex óra,A8-as,és mellette kigyúrtak,szedik is fel a szép nőket(itt leginkább a gyakornokokat,akik gyönyörűek,edzenek nincs rajtuk háj,hosszú hajuk van,tudnak dugni),családja néhánynak van de nem foglalkoznak az asszonnyal ő csak szülte a gyereket.

2014. nov. 7. 11:30
 23/31 jaydee ***** válasza:

most ezt mondja, aztán jön valami szakadt hipszter egy gitárral, eljátsza neki a wonderwallt és már rakja is be.

ott basztad el, hogy megpróbálod őket megérteni :D

2014. nov. 7. 16:42
 24/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, szóval ha valami olyat írok, ami már volt, akkor bocsi.

24 éves nő vagyok, vezetői pozícióban dolgozom. Nagyon fiatalon halmoztam már a sikereket, de soha nem vártam el ugyanezt mástól is, mert tudom, hogy az én esetem nagyon ritka, főleg nőben. Egészen eddig nem érdekeltek túlzottan a kapcsolatok, egy éjszakás esetekben volt részem, de mindig azért, mert nem akartam folytatni, úgy éreztem, hogy dekoncentrálna egy partner. Mostanában viszont elkezdtem figyelni a párkapcsolatokat körülöttem. Van itt minden. Érdekkapcsolatok, félrek*rások főleg és sok helyen nincs is szerelem, csak elhitetik saját magukkal is meg a másikkal is, hogy nekik milyen jó együtt, mennyire szeretik egymást. Ezek az emberek még önmagukat sem szeretik. Rossz ezt nézni. És nem, nem vagyok irigy. Legtöbbször viszont valóban a nők azok, akik semmit nem tettek le az asztalra, de rátelepszenek a gazdag pasira, azok meg nem mernek szakítani, mert félnek az egyedülléttől, vagy megszokásból velük maradnak. Később ebből sokkal súlyosabb problémák lehetnek, mint holminemű kis mosolyszünetek. Ha már házasok és gyerek is lesz, a gyerek issza meg a levét ennek. Na de eltértem kicsit. Szerintem vannak nők, akik nem nézik annyira az anyagiakat, de legtöbbször ezek azok, akik sikeresek, gazdagabbak és eltudják látni magukat. Akkor meg a férfiak nem érzik magukat férfinek. Semmi sem jó. :)

2014. nov. 7. 18:08
 25/31 anonim ***** válasza:
#10:Na ne mondd.Szerinted ki akar nyomort a leendő gyerekeinek?Most komolyan.Lehet valakinek megfelel a nyomor is,de másoknak meg nem.
2014. nov. 7. 19:49
 26/31 anonim ***** válasza:

Kérdező, gazdag pasi kevés van. Majd a lánykák is rájönnek, hogy nem jut nekik fehér lovon herceg.

"Most már átalakult a követelmény a KERTESHÁZRA!!!"

Talán nem félrészeg lányok ábrándjait kéne alapul venni egy szórakozóhelyen. Fogják majd lejjebb is adni :)

2014. nov. 7. 19:55
 27/31 anonim ***** válasza:
Ez k.vára hülyeség,amit leírtál. Elhiszem,h vannak ilyen lányok,de te is valamit rosszul csinálhatsz,szerintem.
2014. nov. 8. 15:02
 28/31 anonim válasza:
Szerintem nem vagy jó az ágyban amit burkoltan de megis montak neked hogy nekik nem kel puhány pasi valószinűleg málé pasi vagy aki miközbe nyalja a csajt félig elalszik.
2014. dec. 29. 01:18
 29/31 anonim ***** válasza:
24 - az ilyen nőket sokkal többre tartom azoknál, akik csak megjátsszák a szűzkislányt. talán az is lehet, hogy nem a státusz adja a felfogást, hanem fordítva. elvégre öntudatlan lustaságból protekció nélkül senki sem lesz sikeres vezető.
2014. dec. 29. 12:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Amelyik nőnek azért kell diplomás pasi, mert neki is van/lesz diplomája, az se teljesen reális. Ennyi erővel: én tudok zongorázni és gitározni, elvárom, hogy a párom is tudjon, ha már én is tanultam. Aki nem tud, az már repül is, hiába tetszik és hiába vagyunk egy hullámhosszon... há' nem tud zongorázni.
2015. márc. 6. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!