Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mennyire jó angol...

Pety001 kérdése:

Szerintetek mennyire jó angol táborba meni kevés angol tudásal?

Figyelt kérdés

Valaki ajánlotta hogy ez menyire jó de szeretném több ember véleményét es ha lehetséges ha tényleg jó lehet egy ilyen akkor ismertek ilyen tábort talán pont egy biciklis tábort? :D És ti már probáltátok-e.?Kiprobálnátoke.? :D :)

A válaszokat elöre is köszönöm.!!

2014. okt. 26. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Fölösleges erőltetni az angolt, ha még magyarul is csak ennyire tudsz.
2014. okt. 26. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen angolos táborban régen, és alig tudtam pedig angolul, de szerintem tökjó volt. Ott mondjuk lovagolni lehetett meg íjjal lőni, meg korongozni, nem bicajos volt. Szóval ilyen-olyan vicces angolos feladatok voltak, amiket csapatban kellett megoldani, nem volt nagy angolozás, de az élmény jó volt.
2014. okt. 26. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 2. válaszolo (1 válaszolo meg nem azért kérdeztem hogy leb..asz...én azt tanulom hogy ha viszajelzést adsz akkor az épitöjellegü legyen neaz legyen hogy (szar vagy) és ennyi
2014. nov. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!