Mellyek azok a videók vagy viccek amiken nagyon-nagyon sokat nevettetek?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenki össze futott már olyan viccel,vagy videóval,amitől úgy nevetett,hogy levegőt nem bírt venni... :D ezeket elküldenétek/leírnátok nekem ? :)2014. okt. 23. 21:40
1/14 anonim 

válasza:

3/14 anonim 

válasza:

Just Matthew összes Harry Potter paródiája szállóige nálunk, írd be youtube-ra, annyira viccesek :D
4/14 anonim 

válasza:

5/14 anonim 

válasza:

6/14 anonim 

válasza:

Egyszer volt a Family Guyban, hogy Peter a Mikulásnak sorolta hogy miket kér és elkezdi a végén: És szeretnék még egy kisállatot, ami félig pipi, félig kacsa és úgy fogom hívni, hogy P*csa.
Fú basszus xddd Ezt nem bírom megunni :"D
7/14 anonim 

válasza:

8/14 anonim 

válasza:

Volt egy vine, egy icipici kiscica nyérvogott majd le akart ugrani egy székről és kiterült mint valami repülőmókus és puffant egy hatalmasat a földön. Egymás után megnéztem vagy 200x és már sírtam a nevetéstől, de nem találom melyik volt az :D
9/14 anonim 

válasza:

Etióp esélyegyenlőségi dementor xDD
10/14 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!