Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért én vagyok az aki bátorít...

Miért én vagyok az aki bátorítás helyett mindig ezt kapja hogy "úgyse fog menni"?

Figyelt kérdés
Eddig szinte mindent elértem amit kitűztem magamnak, de mindig azt kaptam hogy "Úgyse sikerül" "Nem is értesz hozzá" "úgyse fogod megtanulni". Családoktól és barátoktól mindig ez hallgatom. Ennek ellenére eddig mindig elértem amit akartam, és mindig ki is hangsúlyoztam azoknak akik ezt mondták. De most is minden elhatározásomra negatív motiválást kapok. Eddig nem zavart, mert úgy fogtam fel hogy na majd már csak azért is. Viszont ma egy kicsit szarul találtak meg és nagyon szarul esett. Mi lehet az oka?
2014. okt. 22. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. okt. 22. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

A "kedvencem" ez a dolog...:/

Nálam is ez a helyzet, de nem érdekel. Próbálom magam körbe venni olyanokkal, akik nem húznak le.

Te pedig kapaszkodj abba, hogy eddg mennyi minden sikerült és mások csak irigykednek.

Most szarul esett, de ne add fel. Keresd meg magadban az erőt, ami eddig is átvitt ezeken a helyzeteken. :)

2014. okt. 22. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok,

ezt még hallgasd meg, nagyon jó. :)

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

2014. okt. 22. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:

Ha az embereknek nem megy valami akkor azt akarják hogy neked se menjen... Full igaz a legtöbb esetben. Szóval az "úgyse fog neked sikerülni" = "nekem úgyse menne inkább te is hagyjad" :)

Köszi, ez segített :)

Általában nem borulok ki az ilyeneken, de ma egy számomra fontos embertől kaptam meg hogy soha se leszek jó abban amit csinálok bármennyit is gyakorlok. Azért ez így megütött. De már visszaszereztem az önbizalmam, köszi a válaszokat :)

2014. okt. 22. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem. :)
2014. okt. 22. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a sok gyökérrel, ha valaki nem tud valamit, azt akarja, hogy te se tudd, ilyen egyszerű, neked meg csak annyit kell tenned, hogy megcsinálod és kész, az fog neki fájni a legjobban.
2014. okt. 22. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában a rosszindulatú emberek mondják, akik félnek attól hogy te okosabb lehetsz, vagy az is vagy náluk. Én is sokat tanultam, vágtam bele dolgokba. Egy emberen kívül mindenki ugyanezeket mondta, sőt volt olyan tapló ismerősöm, aki vizsga előtt ezt mondta: Sok sikert és jó bukást. Mikor megírtam neki, hogy sikerült, nem reagált semmit, azóta nem állok vele szóba. Ma is még mindig mondogatnak negatív jelzőket, de nem foglalkozom velük. Te se tedd. Ne rágódj ezen.
2014. okt. 22. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

azért nem mindenki g.iségből mond ilyeneket.

ha mindenre azt mondja a nagymama hogy te vagy a legokosabb, jaj tudom hogy majd úgyis sikerül, az nem biztos hogy olyan hatásos.

Ha valaki azt mondja sz.r vagy, te úgysem leszel erre képes, akkor azért sokkal jobban be akarod bizonyítani, hogy ő a sz.r, nem te.

De a családtól inkább támogatást várnék.

igazából nem tudom, nekem semmit nem szoktak mondani :D

2014. okt. 23. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!