Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vannak itt Angliában élő emberek?

Vannak itt Angliában élő emberek?

Figyelt kérdés

Kiszeretnék utazni, valaki nemtud felajánlani nekem egy kis szobát amég nemtalálok másikat? Persze úgy mennék ki, hogy először munkát keresek.

Fontos lenne!

20/L

2014. okt. 21. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Anglia elég nagy... Mégis hova jönnél?
2014. okt. 21. 21:47
 2/8 anonim válasza:
Sok magyar van kint Angliaban
2014. okt. 21. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Sok magyar van Angliaban (pl en is). Attol fugg, hova akarsz menni, keress helyi csoportokat facebookon, hatha valaki kisegit.
2014. okt. 22. 16:08
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen aranyosak vagytok... De egy ket napra nem tudnatok befogadni... Epp ma olvastam itt a kommentekben hogy a magyar ember mennyire lehuzza tarsait es mennyire nem segitokesz.... Igazuk volt!
2014. okt. 22. 16:51
 5/8 anonim válasza:
Egy teljesen idegen embert befogadni azert nem kis felelosseg...
2014. okt. 22. 22:06
 6/8 anonim válasza:
Valóban nem kicsi, viszont teljesen más az életszínvonal, és tesóm is befogadott egy magyar srácot amíg nem talál lakást, mert ugye ott az a nehéz.. Keress Newbury és Oxford környéki fb csopikat. (Ha esetleg Oxfordi lakást ajánlanak a belvárosban ne menj mert nagyon drága.
2014. okt. 23. 00:40
 7/8 anonim ***** válasza:

En szivesen fogadok be idegeneket a lakasomba (couchsurfingen is aktiv tag vagyok, magam is igy toltottem az elso par napot, amig nem talaltam szobat, amit berelhetek). De a kerdezo azt sem irta, hova jonne, mikor, plusz kis szoba utan erdeklodott, nalam meg max a nappaliban van hely a kanapen. Ezert is ajanlottam a facebook csoportokat, hatha ott tobb sikere lesz es olyan helyen tud keresni, ahova koltozne.

3. voltam.

2014. okt. 23. 11:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Manchester környékén érdekelne.
2014. okt. 28. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!