Szeretnék több barátot, meg ismerkedni, de nem tudom, hogy kezdjek el velük beszélgetni? :D help:D
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 11:24
11/20 A kérdező kommentje:
De azt írtad, hogy tegyek róla megjegyzést... ez nem a csajról megjegyzés :D meg, hogy néz már az ki, h ott vagyok mellette, megszólítom, hogy: Szia! milyen jó idő van.... csak szerintem furcsa?:DD
2014. okt. 6. 12:53
12/20 anonim válasza:
Az időjárásra írtam a megjegyzést. :) Nem tudom hord e pl sálat. Mond neki, hogy tök jó, vagy szép a sálad, jól áll. Vagy mondj valamit a hajára. Pozitív dolog legyen, az a lényeg. Ha esetleg tetszik a cipője, mond azt, hogy már feltűnt mennyire vagány a cipője, tetszik neked, bla-bla
13/20 anonim válasza:
Jesszus, hány éves vagy? Oda mész, és mondasz valamit! Képzeld én már csináltam olyat hogy az időjárásról benyögtem valami hülyeséget. Majd jól elbeszélgettünk. Vagy szerinted hogy megy ez?
14/20 A kérdező kommentje:
19 :D de nemtudom fura..., hogy cska így vmit benyögsz.. csomóan hülyének néznek ... tapasztalat.
2014. okt. 6. 13:14
15/20 anonim válasza:
te képzeled be hogy hülyének néznek téged. nem vagy önbizalomhiányos? bocsi, de én már szóltam úgy oda padtársamhoz első órán, hogy ehhez-ahhoz mit szól, meglepődött, majd beszélgettünk egész szünetben, és tök jól kijövünk egymással. Kérdezhetek valamit? Otthon a szülőkkel, vagy akárhol akárkivel beszélgettél már? Tudod mi az a kommunikáció? Akár utána is olvashatsz a neten.
16/20 A kérdező kommentje:
sajnos egy kicsit de :D Am tudom mi az, hogy kommunikáció...
2014. okt. 6. 14:16
18/20 A kérdező kommentje:
Hát jó, csak... :D Sose tudom, hogy szólítsak le valakit...
2014. okt. 7. 10:18
19/20 anonim válasza:
Miért kell szegényt így letámadni rögtön?Sok ember nem mer úgy csinálni ezt azt,de pont azért mert rögtön letámadják pont így mint itt!Figyelj,szerintem engedd el magad,tehát ne görcsölj rajta mert annál rosszabb (tapasztalat) én régebben meg nem mertem szólalni,és nem is szóltam senkihez.De hozzám szóltak,és rögtön olyat mondtak,hogy "Szia,új vagy itt a suliba?" pl..vagy "Szia,tetszik a hajad használsz rá valamit?" Pl ilyeneket is fel lehet tenni :D Mostanában én is szoktam szólni általában azért mert nem tudom hol vagyok és segítséget kérek,hogy "Szia nem tudod,hogy az XY bolt merre található?" pl..mondjuk ez kicsit tényleg fura :D de hátha beválik,ha pedig te új vagy (nem tudom jársz e iskolába..) akkor megkérdezed mi hol van,elkisérnél-e,és akkor több mindenről beszéltek pl..vagy ez fordítottan is így van!Sok szerencsét hozzá! :)
20/20 A kérdező kommentje:
Nem görcsölök én rá:D Az a baj,hogy már nem igazán szorulok segítségre, hogy mi merre van, általában megy egyedül. Igaziból azért tettem fel ezt a kérdést, mert napokban megláttam egy lányt és... nagyon lenyűgözött és bántam, hogy nem mentem oda hozzá...beszélgetni. Ezt nem akarok még egyszer elkövetni, ezért próbálok segítséget kérni... hátha :D
2014. okt. 8. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!