Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti szeretitek az embereket?

Ti szeretitek az embereket?

Figyelt kérdés

Úgy általában. Én személy szerint szeretek ismerkedni, még érdekelnek is mások, annyiféle ember van, és ez olyan király. Csak évközben most meg vagyok lőve, nincs sok időm az emberekre, de hát, ez van...

Ti hogy vagytok ezzel?:D

2014. okt. 5. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagy nehezen elviselem őket.
2014. okt. 5. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Gyermekkoromban ért engem egy nagy trauma, nagyjából már sikerült kilábalnom belőle, de sajnos képtelen vagyok megbízni az emberekben. A bizalom meg az emberi kapcsolatok alapja, így senkit nem tudok igazán közel engedni. Viszont ennek két oldala van, mert azóta imádom az embereket. Ha valakire ránézek mindig az jut eszembe, hogy ő is mennyi szarságot elszenvedett már, és hogy bizonyos körülmények hova sodorták, és ha bunkó, aljas, vagy kétszínű, az nem feltétlenül csak önhibájából van, hanem belekeveredett egy ilyen társaságba, vagy nagyon mélypontra került, és ez hozta ki belőle. Úgyhogy ha mélyebb barátságokat nem is kötök, de beszélgetni imádok mindenkivel :)
2014. okt. 5. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően elviselem őket, mert muszáj. De csak nagyon kevés embert szeretek is, egy kezemen meg tudom őket számolni.
2014. okt. 5. 21:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekelnek az emberek, szociális lény vagyok én is, még ha vannak remetekorszakaim is.

Viszont gyerekkoromban mizantróp voltam, teljesen okkal, s ebből sok maradt. Az okot nem a környezetemben kellett keresni, hanem úgy globálisan az emberiségben. Nem a kedvenc fajom s ezzel keveset mondtam. Nézzetek körül, nézzétek meg a történelmet... Brrr.

Borzalmas szörnyetegek és fantasztikus hősök is vannak a fajon belül, plusz egy csomó helyes ember. Igyekszem a jobbakból s a velem kompatibilisekből összehozni a közelebbi ismerőseimet :) Csak mert valaki a homo sapiens példánya, nincs vele bajom, egyedszinten, őt megismerve döntök. Alapból még optimistán is állok az emberekhez, ilyen a lényem - de attól még tudom, hogy nagyon nagy részük elég borzalmas.

2014. okt. 6. 01:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Én szeretem őket :D Nem mindenkit, de a többségét nagyon bírom. Az összes ismerősömet, és amúgyis a nénit a boltból, a másik csajt a buszmegállóból, az idős kutyás-nénit... :)

Nyáladzást félretéve, osztom a véleményed, kedves Kérdező. Nagyon sokféle ember, és embertípus van. Tényleg nagyon jó ismerkedni. Másokkal megosztani a hobbidat, főleg, ha van közös érdeklődésikör.

Azokat is megértem, akik nem nagyon szeretik/tudják elviselni a többi embert, hisz vannak olyan sunyi, álszent, alattomos, undorító férgek, hogy csak nézünk ki a fejünkből, hogy ez melyik bolygóról keveredett ide. Csak az a baj, hogyha nem keresek magamnak olyan személyeket, akiket szeretek, és akikkel nagyon jól megvagyok, akkor marhára utálnám az egész világot. De jó nekem így :D

2014. okt. 6. 19:20
 16/17 A kérdező kommentje:

Valamilyen szinten úgy vagyok vele, hogy érdekesek a sunyi, szemét emberek, hiszen annak oka van nyilván, hogy miért alakulnak ki bizonyos emberekben az effajta tulajdonságok, ahogy ezt egy kedves válaszoló is említette fentebb.:D És az olyan jó, amikor mondjuk egy bunkó, és távolságtartó ember megnyílik neked...

Egy időben különösen vonzott is a jogi pálya emiatt, hogy akkor mennyi nem korrekt emberrel létesíthetek kapcsolatot.

2014. okt. 7. 17:15
 17/17 anonim válasza:
Nekem kedvenc élölényeim az emberek. Nagyon kedvelem öket. Nem értem, hogy mit nem lehet rajtuk szeretni.
2022. jún. 29. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!