Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek, hogy ne akaszkodja...

Mit tegyek, hogy ne akaszkodjak rá a haverjaimra?

Figyelt kérdés

Mivel nincs túl sok haverom, magányosabb ember vagyok, ezért hajlamos vagyok egy embert a kelleténél többször "zargatni". Úgy érzem túl sokat akarok egy emberrel beszélgetni, mert a magányosságot nem élvezem, szükségem van az emberekre. Ők javarészt távolabb élő, internetes haverok, csak ott tudom velük tartani a kapcsolatot.

De egy emberre milyen gyakorisággal írjak rá, hogy ne legyen túl sok belőlem, meg mennyit?

2014. okt. 4. 08:52
 1/3 A kérdező kommentje:
17/F
2014. okt. 4. 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ne a az időt nézd, hanem azt, hogy ki keres.

Én mindenkivel úgy tartom a kapcsolatot, hogy próbálom betartani, hogy oda vissza legyen a keresés. Egyszer én keresem egyszer ő. Persze nem mindig de, ha már csak én írok mindig akkor nem keresem megvárom amíg ő keres. Persze nem sértődök meg emiatt :)

2014. okt. 4. 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy az előző mondja: általában igaz, hogy felváltva kellene keresnetek egymást. Nyilván kivétel, ha valamit tényleg közölni kell, de csak írogatást ne mindig te kezdeményezz.

Eleve, ezek a kizárólag netes "barátságok" hamar elkopnak ám, hiszen ez semmi, egy nagy lufi! Élőben ismerkedj inkább.

2014. okt. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!