4hete kezdtem a gimnáziumot és nemnagyon siketült brilleszkedjek. Szeretnék a "menőkhöz" tartozni. Hogy, mit csináljak?
Ne akarj a menőkhöz tartozni, mert az egyátalán nem menő.
Én már rájöttem erre a 4 év alatt.
Szia! Ismerem a problémád, a te korodban én is így gondolkodtam, de szerencsére változott a gondolkodásmódom. Teljesen őszintén mondom, hogy ne "menőkhöz" akarj tartozni, hanem keress igazi, megbízható barátokat magad körül. Egyrészt a menőség múlandó dolog, és sokszor az ilyenekből lesznek a leggázabb emberek később, másrészt az igazi barátok megmaradnak, és ők is olyanná válhatnak idővel, amilyet te menőnek tartasz. Nekem is az akkoriban legmenőbbnek számító ismerőseim, barátaim tűntek el későbbiekben a leghamarabb, és ráadásul mai fejjel abszolút nem tartom őket valami sokra. Az igazi barátaim, akik visszafogottabbak voltak és nem tartoztak a suli celebjei közé, a mai napig megvannak, és úgy érzem, mindig meg is lesznek. És ez nem azt jelenti persze, h kamaszként ültünk a sarokban, nem mentünk bulizni és nem csináltunk baromságokat ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!