Érdemes egy 10 éves kislánynak egy facebookoldalt csinálni?
Figyelt kérdés
A 10 éves húgomnak lenne! Nagyon szeretné ha csinálnánk egyet de én nem nagyon akarok neki a sok veszély miatt!2014. szept. 25. 18:41
11/18 anonim válasza:
Inkább próbáld meg rávenni, hogy a valódi, kézzel fogható világban keressen valami hobbit, elfoglaltságot, különben belőle is egy zombi lesz.
12/18 anonim válasza:
Inkább keress neki valamilyen állatos vagy hasonló oldalakat, ami érdekli és tanulhat is belőle, ha már minden áron internetezni akar.
13/18 anonim válasza:
Fáj a szemem ettől a sok sz*rságtól amit itt látok. Persze, hogy csinálj ha szüksége van rá p. fenn akarja tartani a kapcsolatot a barátaival vagy a rokonaival vagy tökömtuggya. Veszélyek? Mik? Egy pedofil bejelöli ismerősnek? Úristen rosszabb mintha megerőszakolná... Istenem...
14/18 anonim válasza:
Nem hinném hogy a faxbuk előtt senki nem tudott kapcsolatot tartani ismerőseivel.. Email ,skype, viber stb..hogy csak az ingyenesek közül szemezgessek ,de telefonon is lehet hívni azt a rengeteg fontos ismerőst ami egy 10 évesnek van.
15/18 anonim válasza:
A facebook a legegyszerűbb és kézenfekvőbb. Csak példát mondtam anyway. A lényeg az, hogy egy gyilkosságnál se azt az épp kéznél levő rozsdás konyhakést csukják börtönbe hanem a gyilkost, nem a facebook a hibás csak az eszköz.
16/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem egyszerűbb ,csak felkapott. Nekem pl nincs és semmi hiányát nem érzem pedig több ismerősöm és üzleti kapcsolatom van mint egy 10 évesnek és minddel tudok kapcsolatot tartani egy reklámoldal beiktatása nélkül is.
De 10 éves kezébe nem is adunk fegyvert ,mert nem tudja használni. Ilyen kicsiknek szoktak a pedók kamu 12 éves profilról írogatni, aztán mikor megvan a bizalom elcsalják valahová .
17/18 anonim válasza:
Persze, az újságért se mehet ki egyedül mert elütheti egy busz. Önállóságra és nem beszariságra kéne tanítani a gyerekeket. Tragédia meg baleset akárhogy véded történhet a különbség az, hogy a védelemtől életképtelen lesz. Semmi baj nincs a facebookkal, néha elég idegesítő meg sok idióta használja de azok nem csak facebookon idióták hanem a valóságban is.
18/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én 11 évesen regisztráltam 8 évvel ezelőtt és nem lettem fogyatékos, ja és pedofília áldozata sem lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!