Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A páwáknak honna n ennyi pénzü?

A páwáknak honna n ennyi pénzü?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy mindig márkás, drága cuccokba járnak.
2014. szept. 20. 12:09
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

hulyeseg h minden pawa gazdag...

lehet hogy markas cuccai vannak, a gyomra meg ures.

2014. szept. 20. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Van amelyiknek gazdagabbak a felmenőik, van amelyiknek gyűjt rájuk.
2014. szept. 20. 12:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyuci, apuci finanszírozza a hülyeségeiket.
2014. szept. 20. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk saját rokonunk is olyan, hogy panelban laknak, semmi pénzük nem volt, aztán amint egy kicsit jobban ment nekik, a gyerekeik megkaptak mindent...de tényleg mindent amit csak kértek.

Meg valahogy a legtöbb naplopónak van egy őrangyala aki pénzeli. És persze vannak akik tényleg pénzesek.

2014. szept. 20. 12:27
 5/9 anonim ***** válasza:
A legjobb fiú barátom is "páwa" és egyáltalán nem gazdagok! Gyűjt arra amit éppen szeretne! ;)
2014. szept. 20. 12:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg pávánál gazdagabb vagyok (mármint a szüleim) de 50IW felett úgy gondolom, hogy nem a ruha teszi az embert.
2014. szept. 20. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
IQ bocs
2014. szept. 20. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy lényegesen több pénzük van, mint neked, vagy esetleg egy szerényebben öltözött embernek. Tudod, mindenkinek más a fontos és ha jó ruhákra költ, akkor lehet, hogy valami mást nélkülöz, ami az ő szemszögéből nem nélkülözés, mert esetleg nem is fontos számára.

Gondolok itt pl. magamra, nem vagyok páva, nem vagyok cicababa, pedig lehetnék, nem érdekel. Mondhatom magamról, hogy a nyersanyag teljesen jó és néha elképzelem mennyire jobban tudnék kinézni ilyen meg olyan ruhákban, de rájöttem ,hogy nem vagyok tőle boldogabb. Mi a férjemmel a gasztronómiai élményeket részesítjük előnyben, így amíg más drága ruhákra költ, mi addig inkább valami különlegességre költjük a pénzünket. A páva egyébként tényleg egy nagyon találó kifejezés, mert a magamutogatás szerintem nem okoz semmiféle maradandó élményt. Bár ha magából az állatból indulok ki, számára fontos a párzás szempontjából, ezért akik páváskodnak, valószínűleg még árulják magukat. Fontos kérdés ezért, hogy mit kapsz cserébe. Csak egy alkalmat? Vagy életre szóló kapcsolatot? Az én párom anno egy egyszerű cicanadrágban ismert meg és térdig érő pulóverben :-)

A göncöket ha leveszi az ember, csak a nyers valóság marad és ilyenkor jön a nagy csalódás.

Ezen kívül, hogy ne kanyarodjak el a fő kérdéstől, ne hidd, hogy a márkás cuccok annyira drágák és sokszor beszerezhetők turkálókban, outletekben. A csilli-villi cuccok sokszor utánzatok. Nincs több pénzük! A dohányosnak sincs több pénze, mint a nemdohányzónak, mégis megveszi, mert muszáj neki, ezreket éget el naponta a semmibe. Mert neki ez a fontos, mint a pávának a rongy.

2014. szept. 20. 12:33
 9/9 anonim válasza:
En is pawa vagyok es egyaltalan nincs sok penzem:D
2014. okt. 8. 03:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!