Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Pécsett lehet valahol házakat...

Kis.smiley kérdése:

Pécsett lehet valahol házakat járni és :cukrot vagy csínyt kérni? (halloweenkor)

Figyelt kérdés
Bocsi nem tom hogy kéne ezt megfogalmazni de remélem értitek...12 éves vagyok és halloweeni partit szeretnék rendezni a LB-mel gondoltuk tök jó lenne jelmezt készíteni és cukrokat kérni *-* sajna nem tudjuk hogy pécset van e erre valahol lehetőség (csak mer nem akarok egy ház előtt kopogtatni és egy olyan választ kapni mint:hogyan képzelitek hogy itt kuncsorogtok...magyarországon vagyunk és nem amerikában ,vagy valami ilyesmit) előre is köszi a komikat :)

2014. szept. 13. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Na te kis agymosott..menj ki amerikába ott játszd a hülyeségeidet
2014. szept. 13. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
13%

12 évesen ilyenkor már aludnod kellene.

Majd kaptok cukorkát a Mikulástól az LBdel együtt,ha addig jók lesztek.

Nem kell nektek Pécsett kéregetnetek,idióta amerikai szokás miatt.

2014. szept. 13. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs, az országban erre sehol lehetőség.

Mindenhol azt a választ kapnád amit leírtál. Ha halloweent akarsz vegyél részt az iskola által szervezett diákbulin (legalábbis felénk van ilyesmi) vagy szervezz otthon egy kisebb jelmezes bulit, már ha a szüleid megengedik.

2014. szept. 14. 00:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám nyugodtan lehetne jönni, bár nem pécsi vagyok :D

Hazánkban tényleg nem elterjedt ez, szervezzetek otthon partyt.

2014. szept. 14. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vevők sajnos az itthoniak erre ... Ráadásul veszélyes is, ki tudja milyen szatírhoz kopogtok be véletlenül. Inkább szervezz házibulit otthon, halloweeni játékokkal, díszítsétek ki a szobát, csináljatok szellem alakú sütiket, öltözzetek jelmezbe, nézzetek horrorfilmet, vegyetek csokit,csináljatok fotókat ilyesmik. Garantált a jó szórakozás :D
2014. szept. 16. 21:20
 6/6 zabmester ***** válasza:
100%

Én pécsi is vagyok, meg csípem is a Halloweent, de nem tartok itthon cukrot, mert eddig sose jött senki kérni (mondjuk nem is tudom, hogy itthon leszek-e aznap este).

Szerintem ezt a cukorkéregetést hagyjátok ki a buliból, mert függetlenül attól, hogy kinek szimpatikus a dolog és kinek nem, egyszerűen nem is nagyon számítanak ilyesmire az emberek. A másik, hogy 12 évesen tényleg ne császkáljatok sötétedés után egyedül. Tavaly olvastam arról egy cikket, hogy Amerikában is már kissé máshogy van ez az esti házról házra járás, mint mondjuk 20-30 éve, amikor még tényleg elég lazán kiengedték a gyerekeket. Most már inkább az a jellemző sok helyen, hogy a szülők viszik a srácokat kocsival, ház előtt megáll, gyerekek ki, csöngetnek, aztán cukorral visszaszállnak a kocsiba és mennek tovább, de főleg amúgy is az ismerősökhöz.

Mondjuk azt te is megteheted, meg a barátnőd is, hogy az ismerősöket, rokonokat megkérdezitek, hogy benne lennének-e, ha október 31-én becsöngetnétek hozzájuk édességért, mert nektek ez fontos lenne. Tuti van közöttük pár olyan jófej, aki ebbe simán belemegy. De tényleg ne egyedül mászkáljatok, sötétben semmiképp, legyen veletek egy felnőtt is.

2014. szept. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!