Hogyan szakitsak?
Figyelt kérdés
Nyáron összejöttem egy sráccal. Ő belém szeretett de én akkor sem voltam biztos hogy akarom ezt a kapcsolatot. Elutaztam, előtte akartam szakitani de képtelen voltam rá mert láttam mennyire összetörte a dolog mikor utaltam rá. Végülis most sms-ezgetünk, sokszor irja hogy hiányzom neki és hogy kijönne utánam. De az igazság az hogy hiába hiányzik ő nekem én nem vagyok szerelemes és nem tudom elképzelni vele a jövőt. Azt meg nem szeretném hogy azért dobjon ki pénzt hogy kijöjjön ide és szakitsak vele. A lényeg hogy szerintetek mit tegyek? Ő tényleg oda van értem de egyszerűen én nem, túl mások vagyunk. Azt hittem idővel beleszeretek de nem megy...2014. szept. 10. 16:17
1/1 anonim válasza:
Kb ezt írd le/mondd el neki így, ahogy most kiírtad ide, persze finoman, indokolva. Meg fogja érteni szerintem, még mindig jobb ha tisztán elmondod miért döntöttél így, mintha húzod az időt, ezzel pedig hitegeted őt... 24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!