Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek, hogyan lehet...

Szerintetek, hogyan lehet csatlakozni társaságokhoz?

Figyelt kérdés

Van egy baráti köröm, de csak inni megyünk bárhova, így nem igazán tudok velük máshova menni csak bárba, visznt én szeretek olyan táncolós partykba járni de mivel ode nem jönnek ott kéne valamelyik csoporthoz csatlakozzak. Azaz igazság, hogy tudom, hogy nem olyan könnyű mint amilyennek az tűnik, hiszen jóformán vagy látásból, vagy még úgy sem ismernek.

Kinek hogy sikerült új társasághoz csatlakoznia illetve mit ajánlottok?

2014. szept. 9. 21:57
 1/3 anonim válasza:
van pár ember aki szeret ismerkedni és bemutat a saját haveri körének, én tavaly nyáron rengeteg emberrel ismerkedtem meg buli, ivászat stb.. stb.. közben, idén már lagymatagabb volt a nyár :)
2014. szept. 9. 22:00
 2/3 anonim válasza:
Kedves kérdező, kezet foghatunk. Ugyanez nálam is a szitu :/ Esetleg ha Szabolcs megyei vagy.. :)
2014. szept. 9. 22:01
 3/3 A kérdező kommentje:
nem vagyok sajnos
2014. szept. 9. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!