Szerintetek mit tegyek, ha egy illető nem hagy békén?
Suliba jàrok,középiskolás vagyok.
Van egy nagyarcu gyerek meg egy haverja akik ha elmennek mellettem folyamatosan beszólongatnak.Az osztályfőnök nem tud mit csinálni.
Szerintetek mit tegyek?
Hagyjam rá?
Vagy szoljak az igazgatónak?
Nézd meg mi a gyenge pontjuk és szólj be nekik te is. Ha mondjuk túl alacsony, akkor: Na mi van törpe?
Vagy: Na mi van, szátok az nagy, de odalent mi van, ahhoz meg nagyító kell?
Osztálytárs az illető?Ha igen akkor igen is az ofőnek kellene intézkedni.
Ha nem osztálytárs akkor biztosabb ha az igazgatónak szólsz, és ha szem/fültanúk is vannak (pl. osztálytársak), akkor ő biztosan intézkedik.
Ha ráhagyod akkor látja hogy nem csinálsz semmit, és azért fogja folytatni mert hagyod.De ha visszavágsz, akkor meg azért száll rád mert kimertél állni magadért.(tapasztalat).Addig is ha beszól szólj vissza neki nyugodtan ne félj tőle.Megverni nem fog mert úgy kivágják mint macskát sz**ni.
Osztálytárs.
Az ofi szolt nekik nem egyszer nem kétszer de erre rá se heveritenek.
Arra gondoltam hogy az igazgató biztos tesz valamit ezügyben.
Ő az iskolán kivül akarja ezt a dolgot.
Vannak tanuim is hogy ok nélkül odajött ès pofonvágott.
Arra gondoltam még hogy hangfelvételt kellene késziteni arról amikor beszol és azt is bemutatni az igazgatónak.
Ha van lehetőség hangfelvételt csinálni az se rossz ötlet!
Egyébként az osztályfőnökötök is lehetne kicsit bátrabb.Ha már rájuk szólt nem sikerült velük szót érteni, akkor menni az igazgatóhoz és intézkedni.De így tényleg az igazgató lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!