Érdemes elmenni úgy egy osztálybulira, ahol csak nekem nem lesz párom?
Figyelt kérdés
November elején tartunk egy bulit az osztállyal, étterembe megyünk, ahol ilyen előérettségi parti lesz. Mindenki hozza a barátját...de nekem nincs...félek, hogy unatkozni fogok, és nem találom a helyem...egyébként sincs valami jó kapcsolatom mindenkivel, mert vannak ilyen klikkek, és oda nem mindenki tartozik bele. Ti elmennétek?2014. szept. 4. 19:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem ettől függetlenül még elmehetsz bulizni.:)
2/3 anonim válasza:
Ha van olyan, akivel elleszel, akkor igen, egyébként nem mennék.
Mivel vacsora van, közben evés, ha nem jó, akkor lelépsz vacsi után. És kész.
3/3 anonim válasza:
Hát , én ugyan így voltam tavaly. Egyedül voltam fiúként és zavart ez a dolog . Jobban jártam volna , ha valakivel mentem volna :) Ha gondolod írj , adhatok pár tippet. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!