32-es busszal utazók! Keresek egy lányt, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Kb. ma 14:03-kor szállt le a kerékgyártó utcánál, 2 megállót ment. Hátizsákkal utazott és egy szép kék ruha volt rajta, amit fehér virágok díszítettek :) ha valaki ismeri ezt a lányt legyetek szívesek szólni. Ha pedig te vagy az:felszállásnál előre engedtelek, szemeztünk és mikor én továbbmentem rámmosolyogtál egy utolsót. Kék-fehér csíkos pulcsiban voltam, fekete farmer, világos cipő, barna haj.2014. szept. 4. 14:25
1/5 anonim válasza:
Ejj, de romantikus!
A kérdezőnek: ez nagyon romantikus, de ha megvannak az alapvető jelek, a szemezés, az alapgesztusok, akkor ilyen esetben nem szabad várni a legközelebb-et, hanem oda kell menni, és mást nem kezébe kell nyomni egy cetlit, ha mással nem, hát egy - működő - e-mail címmel.
Ezt így szerintem már fújhatod, de lehet elmennék a helyedben ma arra...
2/5 A kérdező kommentje:
tudom elrontottam... holnap ugyanilyenkor ott leszek
2014. szept. 4. 14:41
3/5 Imola Ágnes válasza:
Szerintem rakj ki plakátot is:) Ugyanezzel a szöveggel, és egy e-mail címmel.... milyen éééédes:P
4/5 anonim válasza:
Ismerem a hölgyet. Az említett napon mesélte, hogy alig tudta visszatartani a nevetését az autóbuszon, mikor egy férfiú, lehúzott sliccel előre engedte.
5/5 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló! nem slicces nadrág volt rajtam aznap...
2014. szept. 6. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!