Az mitől van, hogy egyesek nagyobb társaságban kizárólag egymáshoz beszélnek?
"alfahímek" :)
Társaságban az lenne az elfogadott, hogy a körülöttünk lévőkkel keresni a szemkontaktust valóban.
Vagy nagyon lenézik a többieket, vagy a gyávaságukat próbálják így leplezni, vagy alapvető nevelési defekt.
Szerintem sokan gátlásosak nagyobb társaságban, és így érzik magukat "biztonságban" (mutatják, hogy nincsenek egyedül, ráadásul így még véletlenül sem kell mások előtt "szerepelniük", mert el tudnak különülni).
Egyik barátnőm akart így kisajátítani a mostani osztálytalálkozónkon: mellém ült, állandóan velem akart sutyorogni, lefoglalt... Imádom őt, meg tényleg legjobb barátok voltunk, de "küzdöttem" ez ellen, hiszen engem mindenki érdekelt. Tudom, hogy nem gonoszságból csinálta, hanem azért, amit feljebb írtam.
Egymást ismerik jobban, együtt szeretnek társalogni, meg tényleg lehet hogy annyira nem tudnak nyitni a társaság felé.
Meg attól hogy körbeáll 10 ember, nem feltétlenül kell mindegyiknek mesélni, mindegyikkel. Én pl értelmesebb társalgást el tudok folytatni 1-2 emberrel, mint 10 különbözővel.
Bár éppenséggel lehet szimplán nem is akarnak veletek beszélni, főleg ha mások is ilyen lekezelően "azért mert alfahím" szöveggel támadnak. Az ilyesmit általában észreveszik az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!