Mit tegyek, hogy ne untassam az embereket a mondandóimmal?
Nincs sok haverom, kevés emberrel beszélhetek és főleg interneten írásban. Úgy veszem észre, hogy általában azt a kevés embert is untatom a témáimmal csak. Amikor ilyen válaszokat kapok, hogy aha, értem, akkor csak erre tudok gondolni, ezek a válaszok nem mutatnak túl nagy érdeklődést.
De valamiért egyszerűen nincs téma, amiről el lehetne beszélgetni. Jó vannak pl. a filmek, de nem lehet azokról órákig beszélgetni. Zenékről se, maximum pár perces téma.
És velem nem történik túl sok dolog amiről mesélhetnék nekik, a hobbim az időjárás, fényképezés nem túlzottan érdekli őket.
Mit tehetnék hogy jobban érdekeljem őket, mit lehetne tenni ebben a helyzetben? És mi lehet a baj?
Nem tudom, mennyire vagy bőbeszédű, de nem lehet, hogy hagynod kellene őket is kibontakoztatni? Nekem szerencsére őszinték a haverjaim, sokszor ha már régóta be nem áll a szám akkor finoman jelzik, hogy mostmár megszüntethetném magam :D Pedig én se gondolnám, hogy bőbeszédű vagyok.
Mondjuk olyan is van, hogy azért írom valakinek, hogy aha, értem, mert élvezem az "előadását", és nincs kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!