Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mit gondoltok a netcelebekről?

Ti mit gondoltok a netcelebekről?

Figyelt kérdés
szörnyűlködve nézem ezt a mai fiatalságot Facebookon, akár élőbe. Hogy lehet úgy képet fölrakni, hogy nyitva van a szád félig, az egyik szemedet pedig behunyorítod, és a sapka is iszonyatosan b*z*san áll rajtuk... Gondolok én például: Szalay Ricsi, Brausz Martin, Bekiri Dominik...és a többi...
2014. aug. 16. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Annyit tudok, amennyi itt felmerül néhányról. Az alapján pedig miért foglalkoznék olyanokkal, akikbe a kutyaszart is sajnálnám beletörölni a talpamról?:D
2014. aug. 16. 01:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a cigányokba is sajnálom, mégis mindennapos probléma.

Engem is irritál, de egyszerűen már beletörődtem, hogy nincs mit tenni. Viszont az mindig is érdekelt, hogy milyen munkájuk lesz ha felnőnek.

2014. aug. 16. 02:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Magamutogató primitív divatmajmok.

Akiket felsoroltál azokból szerencsére még egyről sem hallottam.

Elborzaszt, hogy másnak beszólogatva a semmivel arcoskodva h_lye tinédzserek "rajongókat" szerezhetnek.

De aztán ennek is vége lesz egyszer és akkor majd koppanak, hogy a valóságban kis senkik és a "lájkok" a való életben sz_rt sem érnek.

2014. aug. 16. 04:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem aztán nem zavar...

Még a tv-ben idegesítő, hogy egy film alatt, 2 reklám között Győzike pofáját kell néznem, de a "netcelebek" előnye, hogy kib..szottul nem kell hallgatnod, látnod, követned őket.

Ez a jó az internetben, te válogatod meg hogy mit nézel meg és mit nem.

2014. aug. 16. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindegyik gazdag,elkényeztetett, beképzelt meg bunkó.
2014. szept. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!