Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Félek az egyetemi gólyatábortó...

Félek az egyetemi gólyatábortól! Mit tegyek? Nálatok milyen szivatások voltak?

Figyelt kérdés

Nem akartam elmenni a gólyatáborba, mert nem szeretem a szivatásokat, meg azt se, ha csoportokra beosztanak idegenekkel és sorfeladatokat kell csinálni (pl. gyorsan elfutni a bólyáig, aztán vissza), mert én rossz vagyok ilyen ügyességi meg gyorsasági dolgokban, ügyetlen vagyok és elcseszném a csoport esélyeit a győzelemhez...

Szerencsére 3 ismerősömet is ugyanoda vették fel, mint engem így nem lennék egyedül ismeretlenekkl összezárva a táborban is, és ők állandóan nyaggatnak, hogy menjek el. Én pedig megígértem nekik tegnap, hogy elmegyek.

Egyébként 16 000 ft + utiköltség. Remélem tényleg megéri. De félek, egyre jobban, ahogy közeledik az időpontja. Ma alig tudtam aludni, mert ezen gondolkoztam.

Félek, hogy csúnyán meg fognak szivatni a nagyok, mert koleszos voltam 4 évig gimnáziumban, és 9-ben még el voltam hízva (mára már lefogytam), mindenki a kinézetemmel szekált + 9-ben a 12.esek olyan csúnyán megszivattak, hogy félév után sírva hagytam el a koleszt és másik koleszba kellett átmennem.

2014. júl. 29. 14:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=rKbBikUS3Qo

a sörpörgő videó meg lemaradt

2014. júl. 29. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Valaki kimondta a kulcsszót előttem: egyetemi gólyatáborban semmi sem kötelező. Mondod, hogy nem akarod ezt vagy azt a feladatot csinálni, inkább mittudomén kezeled a stoppert, ha kell.

Nálunk pl egész tábor alatt pontverseny volt a csapatok között, volt olyan lány aki félsztiptízt adott elő az egyik zsűritagnak az egész tábor szeme láttára plusz akárhány pontért, de erre nem kötelezte senki, csak neki belefért.

Vagy pl egyik nap a hivatalos program Badacsonyba történő áthajókázás és ott egy borpince meglátogatása volt. A tábor nagy része el is ment, de csomóan maradtak a táborban, mert nem volt kedvük, inkább szerveztek egy röplabda bajnokságot, mások meg elmentek a strandra. De utána senki sem fújjogott a másikra, hogy miért nem ment inkább hajózni.

Szóval ne aggódj!:)

2014. júl. 30. 15:36
 13/13 anonim ***** válasza:
nálunk anno semmi olyan nem volt. kb gyerekjátékok voltak. tök cuki dolgok :D aranyos volt a gólyatáborom.. idén megint lesz *-* új egyetemre megyek :D
2014. aug. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!