Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Valaki segítene? Nem tudom...

Valaki segítene? Nem tudom mit tegyek? 17/F

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú leszek, mert bonyolult ez az egész és érthetetlen. Van egy barátom, akivel régóta ismerjük egymást, és nemrég bemutatott két másik srácnak, akikkel jóban vagyok azóta. Egy hónapja elmentünk disco-ba, és jött velünk az egyik srác nővére is, és megismerkedtünk vele. Így jól éreztük magunkat meg minden, és utánna megbeszéltük, hogy többször találkozunk így 5-en, mint egy baráti kör. Na és 2 hete tudtam meg azt, hogy a barátomnak bejön a csaj, és hogy féltékeny rám, mert azt hiszi, hogy én is kezdeni akarok vele. A csajnak nem jön be, még mondta is nekem, és a csaj öccse is mondogatta, hogy nincs esélye, de nem vette a lapot! Meg a barátom még az én pénzemből élt egész este, és kiderült az is, hogy le akarta itatni a csajt, hogy megd*ghassa. Meg egy csomószor kihasznált mindenkit a társaságból és most megegyeztünk, hogy megszivatjuk!

Egyik nap elmentünk megint disco-ba és nem fizettünk neki semmilyen piát, meg a csajjal megbeszéltem, hogy falazok neki, mert annyira nyomul a srác, hogy szegény lány már rosszul érzi magát. És egész este röhögtünk rajta, ő meg nem vette észre ezt. Aztán az este vége előtt két órával kiment a disco-ból és egy ideig nem jött vissza. Utánnament a másik srác, de utánna együtt eltűntek. Egyóra múlva megjelentek, és valami szivatásgyanút fogtam. Most akkor ki az akinek hazudnak? Engem akarnak etetni ezzel az egésszel és leégetni, vagy pedig a barátomat?

2014. júl. 27. 13:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Hagyd őket, nagyon gyerekesek és éretlenek. Az ilyenek nem barátok. Foglalkozz azokkal a barátaiddal, akik kicsit komolyabbak és számíthatsz rájuk. :)
2014. júl. 28. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!