Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hová tűntek a normális pasik?

Hová tűntek a normális pasik?

Figyelt kérdés
Körbenézek, és csak "yoloswagcsakaszex" srácokat látok. Tudom, hogy a nőből is van egy-két kritikus egyén, de miért menő, ha már 15 évesen minden hétvégén bebaszol, és fűvel-fával csinálod?
2014. júl. 22. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Üdv számodra mi számít normálisnak? Fejtsd ki bővebben kérlek.
2014. júl. 23. 07:33
 12/16 anonim ***** válasza:

birom az ilyent, neha ra szoktam irni ilyenre, mert fb csoportba is van csomo ilyen iras.

aztan vissza se ir, vagy nem lehet vele beszelni, mert semmihez se tud szolni, semmi onbizalma stb...

2014. júl. 23. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:

És még ezek után ő keresi a normális embereket! LoL

2014. júl. 23. 13:13
 14/16 anonim válasza:

Hány éves is Vagy Kedves Kérdező?

Mert ha Te is csak 15, akkor kár a gőzért. Majd 22-23 felett kísérletezzél a normális pasikkal, akkor már Te is megtudod, hol keresd! :)

Addig bulizz Te is!

2014. júl. 23. 19:15
 15/16 anonim ***** válasza:

"Addig bulizz Te is!"

Egy kiélt ribi nem igazán kelendő a normális pasik körében.

2014. júl. 23. 19:22
 16/16 A kérdező kommentje:
A bulizás nem az én stílusom. 17 vagyok egyébként. Inkább egy laza este a barátokkal.:) Egyébként meg nehogy azt higyjétek, hogy nem tolerálom a fent említett típusú fiúkat, csak szimplán nem az eseteim. Számomra ők túl műk, és túl pávák. De ízlések és pofonok
2014. júl. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!