Semmihez sincs kedvem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
ilyenkor mindig sportolok eljárok futni, élvezem az életet a nyarat..de most...semmi..szószerint..eljártam futni, de nem vidított fel.. az a baj, hogy a barátom el kezdett dolgozni..és nagyon sokat dolgozik, én meg épp ugyanolyan sokat vagyok egyedül..és már különösebben nem is érdekel semmi.. mindig szomorúnak érzem magam, se sportolni, se zenélni nincs kedvem..
az anyukám is sokszor bánt..barátaim se itt laknak, de már ahhoz sincs kedvem hogy 1 órát utazzak h láassam őket.. be vagyok fordulva.. valakinek valamilyen tipp?..
2014. júl. 19. 11:40
1/6 A kérdező kommentje:
a barátommal sokat jártunk el tavaly ide-oda, kicsit haverokkal, kicsit kettesben, kb csak sörözni egy fél órát, vagy elmenni sétálni, csónakázni..ez nagyon hiányzik..kb abbol áll a kapcsolatunk, h ő alszik mert hulla fáradt..én megértem őt, korán kel és én is dolgoztam tudom milyen érzés és nem is akarom őt ezzel bántani..csak tehetetlen vagyok..20/L
2014. júl. 19. 11:43
2/6 anonim válasza:
ideje felvágnod az ereidet! naugye hogy nemakarod. a kapcsolatok keresése egyyszerü, főleg az interneten. keress barátokat, nelegyél lusta, legyen minden napra konkrét célod . barátkozz, légy aktív, müvelődj, csodáld a világ szépségét és gyöngeségét. vagy.... vágd fel a beleid az ágyéktól a szegycsontig. szánalmasak akik ilyeneket kérdeznek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem te is érzed, hogy szakítanod kellene vele, ha nem vagy boldog így. Csak sajnálod őt, és megerősítést vársz másoktól.
4/6 A kérdező kommentje:
mivan?? ki akarja felvágni az ereit....? jesszusom.... mit tegyek?= a válaszod nagy része! szóval azt köszi...de komolyan hagyjál már a beles dumáddal..:D nem azt krdeztem h öngyilkos legyek-e..X"D.... :DDDD
2014. júl. 19. 13:39
5/6 A kérdező kommentje:
de komolyan avalakinek valamilyen tipp..az mindenkinek negatív?? semmi poziítv..nem akarok se öngyilkos lenni se szakítnai.. istenem...nálam nem ez az elrendezésio mondja dolgoknak...
2014. júl. 19. 13:41
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!