Alul képzettekhez hogy viszonyultok?
Lehet, hogyha mégis elszánnád magad az érettségire az felfrissítene. Már csak amiatt is, mert kizökkentene kicsit a mindennapokból és új célokat találnál.
Ezt a fajta űrt csakis így tudod kielégíteni.
Szeretem ha egy nő "alul képzett"...
Az alulképzettek legfőbb jelemzője viszont, hogy ők hangoztatják a legharsányabban, mennyire műveltek és tájékozottak ők valójában és a diploma csak egy darab papír. Kedvenc szállóigéjük: a diploma mellé nem adnak intelligenciát/emberséget.
néhány senkiházi diplomás meg arra veri a nyálát, hogy apuci/anyuci etette őket, amíg csajozott/krapekolt egy iskolában, és odatoltak neki a végén egy papírt. Ettől ők már mindent tudnak, és megtehetik maguknak, hogy olyan tapló kijelentéseket tegyenek, mint az előttem válaszoló...
Más ez idő alatt meg segítette a családját anyagilag, meg sok minden másban, és nem a valagát meresztette otthon. De ezek ugyanúgy nem fognak tudni elhelyezkedni, ha meg igen, isten ments a környezetükben élőknek, mert fel kell rájuk nézni, hogy milyen szupermenek...szememben ezek inkább nagy 0-ák.
1#, vannak így is céljaim:) Nincs bajom a mindennapokkal, jól érzem magam. Eddig minden munkahelyemen a legjobbak között voltam, pedig legutóbb olyan munkát végeztem, amire csak képzettebbeket szoktak felvenni. Ügyfelekkel foglalkoztam, kulturáltan képes voltam tárgyalni mindenkivel, bonyolult ügyeket intéztem, és mióta felmondtam, visszahívnak folyamatosan. Előttem több érettségizett munkatárssal is próbálkoztak és ők nem tudták ellátni a feladatot megfelelően, ezért el lettek küldve.
Az zavar, hogy nálam jóval butábbakkal találkozom sokszor, akik valahogy kiszenvedtek egy érettségit, és flegmán lekezelnek, hogy nekem még az sincs. Ezt méltatlannak érzem.
Akik egyivásúnak gondolnak magukkal, pl. fiam ovis társainak szülei, és barátkozni kezdenek, ők mind diplomások. Egy ideig barátkoznak, aztán mikor megkérdezik hogy én hol diplomáztam, mondom, hogy nincs diplomám. Akkor lefittyed a szájuk, de mentőövként bedobják hogy hol érettségiztem. Mondom, hogy sehol, na onnantól már kiközösítenek. Szóval ezt nem tudom kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!