Mi olyan érdekes látvány egy bicikliző emberben?
Sokat biciklizek, és azt tapasztalom amikor falun, váron belül megyek, hogy valaki mindig megbámul, valahol mindig áll, ül vagy megy egy ember, akinek okvetlen el kell kezdenie bámészkodni. Sokszor még a közelemben elhaladó motrosokat is látom, hogy rám bámulnak ahelyett, hogy az utat figyelnék.
Egy új biciklim van, pár hónapja van meg, szóval nem egy ócska, de nem hiszem hogy ezt bámulják. Inkább engem, nem vagyok túl szép. De mégis miért olyan érdekes látvány mindenkinek egy biciklis?
*városon
jól elírtam
lehet csak tetszel nekik :) (és csak te gondolod magad csúnyának) vagy csak szeretnek nézelődni és pont te vagy ott én rá szoktam nézni az emberekre :D
néha azért mert tetszik valaki néha azért mert érdekes vagy különleges az arca stb
Falun lakuk,gondold el amikor a közmunkások ülnek a fűbe a rombolójuk mellet egykupacba én meg elmegyek az úton biciklivel,mondanom se kell de az összes szem éngem figyel.
Komolyan rosszul érzem már néha magam mikor 20 fős brigád éngem bámul,köszönést persze elvárják mert ők előtte soha se mindig én kezdeményezem.Emberek ilyenek,vagy is a magyar emberek! MEgbámulják az embert ami undorító dolog szerintem is,mit kell nézni én se értem,biztos nem láttak még fehér embert vagy nem tudom.De nem is az az zavar hogy rámnéznek,hanem hogy meglátnak onnantól ameddig el nem hagyom őket 5-6m bámulnak,elég lenne akkor mikor köszönök és jónapot,én se bámulom őket folyamatosan.
# 7-es! Milyen rombolójuk van? Netán csillagrombolójuk? :-D
Ha lány vagy, a dudáid miatt bámulnak, ha fiú vagy, akkor… akkor fogalmam sincs. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!