Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan kezdjem?

Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés
Van valaki akit megismernék,de nem tudom hogy kezdjem.Facebookon megvan és szívesen megismerném,de nem tudom hogy kezdjek el vele beszélgetni.
2014. jún. 26. 19:09
 1/5 anonim válasza:
100%
Csak legyél őszinte. Példa, csapó, egyes jelenet :D "Szia! Arra gondoltam jó lenne megismerni, viszont fogalmam sem volt hogy kezdjek el veled beszélgetni, de arra gondoltam hogy nem hagyom ki azt hogy rád írjak :) "
2014. jún. 26. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1.-nek igaza van legyél őszinte, csak megtenni nehéz utánna meg annál könnyebb lesz, mert ezzel, ha nem is megtöröd a "jeget", de megrepeszted, mintha valami kamuval próbálsz indítani. :)
2014. jún. 26. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez jó! :D Ezt feljegyeztem! És az biztos,hogy őszinteségnél nincs fontosabb! Bár csak az előttem szólókkal tudtam egyet érteni.

De mit is veszíthetsz? A barátnőm így ismerkedett össze egy sráccal!

2014. jún. 26. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egy próbát megér :)
2014. jún. 26. 21:54
 5/5 A kérdező kommentje:
És ha ezt leirom neki utánna miről beszélgessünk?
2014. jún. 30. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!