Balaton Sound tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Aki volt Balaton Soundon, mi a tapasztalata?
DJ-k jók voltak?
Programok?
Megéri az árát?
14 vagyok, idén tervbe vettem.
Köszönök minden választ!
2014. jún. 25. 12:50
12/21 anonim válasza:
Állítólag sok a köcsög meg pogóznak mint libák a kertben, teli hányják fossák a balatont, szóval ne fürödj a közelben, ezektől függetlenül én ott leszek 10én!
13/21 anonim válasza:
És Édesanyának telefonálj 5 percenként, hogy még élsz
14/21 anonim válasza:
Ott voltál? Milyen volt? :D Amúgy kicsit becsiccsentve a legjobb, ez tény! :D
15/21 anonim válasza:
Hogy tetszett a sound nektek???? Szerintem az eső ellenére is állat volt :D :D
16/21 anonim válasza:
Hát kegyetlenül berúgtunk, kár hogy csak egy napra mentünk, de végig ott voltunk szinte a nagyszínpadon a Stereo Palma-tól Dimitri Vegas & Like Mike-ig, majd egy kis Music FM stage, végül meg Sven Väth :) Jó volt szerintem, az időjárástól eltekintve, de tetszett az emberek kreativitása amikor a padokat összetolták hídnak :D
17/21 anonim válasza:
Jaja én már most tudom hogy jövőre is megyek :D
18/21 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem voltam, szüleim nem engedtek el (talán jogosan)..De talán jövőre (15évesen) mehetek:) Szerintetek?
2014. júl. 16. 00:49
19/21 anonim válasza:
Simán! :) Csak nemet kell tudnod mondani néhány dolognak...
20/21 anonim válasza:
Hátha nem esik az eső jövőre :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!