Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kinek mi a mai program, hogy...

Kinek mi a mai program, hogy telik a nap?

Figyelt kérdés
:)

2014. jún. 23. 12:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Felkeltem, lementem a boltba, kajáltam, egy ideig nézegettem magam a tükörben (:D), nemsokára megyek városba, be kell mennem a bankba, majd a munkaközvetítőbe, utána a postára. Ha hazajöttem, anyám kiadott nekem itthonra egy kis munkát, azt megcsinálom, szerintem este kimegyek futni egyet vagy kutyát sétáltatni barátnőmmel, aztán késő estig beszélgetek, filmet nézek, majd valamikor éjjel elalszok.
2014. jún. 23. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Te mit csinálsz kérdező? :)
2014. jún. 23. 14:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!:D

Voltam edzeni,aztán ebédeltem,mosogattam,meg lassan indulok vasútra,megyek unokatesómékhoz,és ott szedünk meggyet náluk:) Este meg szerintem angolozok,vagy filmezek:)

2014. jún. 23. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Egész nap munkát keresek. Tanulnom szerencsére nem kell, még a házimunkát meg kell csinálnom és utána szabad vagyok :)

16/F

2014. jún. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!