Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet ezt? Lehet feljelentést...

Lehet ezt? Lehet feljelentést tenni?

Figyelt kérdés

Üdv.

A minap teljesen véletlenül, ra bukkantam egy honlapra. Ahol konkrétan szó szerint hulla gyalázás folyik. A kérdesm az, hogy fel lehet e jelenteni ezeket akik létrehozták? Elképesztő amit művelnek. Legyetek kedvesek csak normális válaszokat. Privátban aki kéri, leírom az oldal címét, de előre szólok, csak nagyon erős idegzetűeknek!! Köszönöm a válaszotokat előre is.

2014. jún. 18. 06:38
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kérlek írd meg az oldal címét nekem privátba, úgy pontosabb véleményt tudnék adni

...de ez gondolom mentalitás kérdése, mert az alap, belénk nevelt társadalmi és erkölcsi rendszer szerint nem szép dolog, de végeredményben azok csak hullák, már meghaltak, nem fáj nekik (engem se zavarna)

2014. jún. 23. 16:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül a puruttya.com/hu-ra vagy a napihalál.com/hu-ra utalsz?
2014. jún. 28. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!