Tudnátok adni tippeket hogy ismerkedhessek meg fiúkkal?
Figyelt kérdés
Az osztályomba 3 fiú jár abból 2 foglalt a harmadik meg nem érdekel... ahol dolgozok nincs fiú... és hát nem nagyon vagyok olyan típus aki minden nap eljár otthonról és bulizni is csak néha járok. De azért már kezd zavarni hogy nincs barátom, és alapjáraton egy kicsit félénk is vagyok és csendes de mit csináljak hogy legyenek barátaink ? én nem vagyok rá képes hogy csak úgy odamenjek fiúkhoz vagy akár lányokhoz akiket nem is ismerek és akkor beszélgetek velük...de gondolom ha meg nem csinálok semmit akkor más se nagyon fog és egyedül maradok! 18/L2014. jún. 17. 23:09
1/14 anonim válasza:
Pedig nyugodtan odamehetsz fiúkhoz, nem fognak elküldeni, ha kedvesen közeledsz, és nem erőltetetten. :)
2/14 anonim válasza:
Ott van az interneten való ismerkedés is. Virtuálisan könnyebb egy kicsit megnyílni, megismerni egymást. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Én próbálkozok..de nehezen nyílok meg mások előtt és néha magamban előre kigondolom mit akarok mondani..többször is elmondom magamban aztán a végén nem mondom semmit inkább...és ez már nagyon idegesít de már régóta ilyen vagyok .. :/
2014. jún. 17. 23:41
4/14 anonim válasza:
Erre a kérdésre szerintem te is tudod a választ, csak félsz tőlle! :)
Te ismered magad legjobban, tudod mibe vagy jó meg hasonlók!
Fiu vagyok, bár azt mondom ne engedd meg azt a kényelmet egy fiunak hogy te mész oda hozzá! Nyugodtan kérettesd magad egy picitt, de vigyázz ne veszitse el a reményt veled kapcsoladba a fiu! :)
Én és gondolom sokan mások is ugy vannak evvel, hogyha kapcsolatot keresek akkor inkább kerülöm a gyorsan ismerkedést! Mert tudjáto, Gyorsan jött, gyorsan megy! :D
Engedd el magad, élvezd az életet! :)
5/14 anonim válasza:
Kérdező, bocsi a kérdésért, de gyerekkorodban, vagy tinédzserkorodban nem ért téged valamiféle bántalmazás, vagy kiközösítés az osztályod által?
6/14 A kérdező kommentje:
Bántalmazás az nem volt de ... egyszer egy baleset miatt egy hónapot hiányoztam a suliból és pont egy tök új osztályba kerültem volna..és mire mentem egy hónappal később mindenki összeismerkedett mindenkivel én meg ugye odamentem..csendes is vagyok félénk is ..és senki nem szólt hozzám és felelni is utálok..kiálltam az osztály elé és mindenki csendben engem bámult .. nagyon ideges vagyok olyankor és hát sokszor ott se szólaltam meg és mindenki azt mondogatta hogy meg se szólalok sose .. nem hallották még a hangomat...meg ilyenek ... szóval jó sokára lettek barátaim
2014. jún. 18. 00:11
7/14 anonim válasza:
De akkor ezek szerint vannak barátaid??
8/14 A kérdező kommentje:
Persze, vannak mostmár :)
2014. jún. 18. 00:20
9/14 anonim válasza:
Na, akkor velük végül is tudod a gyakorolni az élőben való kommunikációt :)
Mégse lehetsz annyira magadnak való :)
10/14 A kérdező kommentje:
Kösz :D Próbálkozni fogok!
Majd lesz valami előbb utóbb.. :)
2014. jún. 18. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!