Melyik az az oldal, ahol társaságot lehet keresni programokhoz?
Mondanám, hogy pl itt, de pont most futottam bele egy pofáraesésbe, ezért inkább nem ajánlom.
Egy lány Múzeumok Éjszakájára keresett valakit, hogy ne egyedül menjen. Mivel még sosem voltam ilyenen, írtam neki privátot, hogy én is szívesen mennék. Írta oké, lelkesnek és kedvesnek tűnt, e-mail címet is cseréltünk.
Aztán amikor írtam neki mailt, válaszra sem méltatott, kb egy hete. Ezzel nem az a gondom, hogy nem akar mégsem velem jönni, mert mail alapján mondjuk megtalálta a fb profilomat és nem szimpi neki a fejem, mert ilyen előfordul. De egy "bocs mégsem" sokkal tisztességesebb lett volna, mint ez az ovis szint, hogy nem válaszol.
Szóval ne éld bele magad nagyon, ha valaki innen hajlandónak mutatkozik elmenni veled valahová :)
lehet kicsit félreérthető volt a kérdés, én 1 konkrét oldalt keresek ami ezzel foglalkozik, valamikor régen még itt találkoztam vele, de sajnos elvesztettem a linket.
Annyira emlékszem, hogy ilyen hirdetésszerű volt, ott volt a konkrét program, helyszín, idő, ilyenek.
Őket csak ajánlották, nem tudom, hogy milyen lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!