Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az embereknek mindig az a...

Az embereknek mindig az a bajuk, hogy nem elég őszinték velük, de amikor meg azok, akkor az a bajuk. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Mostanában ha kérdezték mindig megmondtam a véleményem, nem voltam sértő, mégis sértődés lett belőle. Pl. barátnőm kirakott egy (borzalmas) képet a barátjával, és megkérdezte milyen a kép. Mondtam már volt jobb is. Erre én voltam a bunkó.

Másik meg olyan ruhát próbált amiből kigurultak oldalt a párnái, és mondtam hogy ez nem előnyös. Szóval irigy voltam rá.

Persze férfiakkal a másik oldal, épp randizgatok és nyíltan megmondtam hogy egyszerre többel is találkozom, ha majd egyet jobban megkedvelek akkor csak ő marad. És ezen mindenki kiakadt, én voltam a "ribi aki nem keres kapcsolatot", ami ugye nem igaz, és mint tudjuk a férfiak se egy nővel randiznak egyszerre, ha ismerkedni akarnak. Csak ezt nem vallják be(?).

Komolyan jobb tévhitben hagyni az embereket? Személyszerint az őszinteséget pártolom. Nekem is volt már olyan srác, aki azt mondta pár tali után, hogy bocs, de találkozott valakivel akit nagyon megkedvelt. Rosszul esett kicsit, de szerintem ez így korrekt.

2014. jún. 11. 01:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

- Jól áll ez a ruha?

- Nem igazán.

Mi ebben a sértő? Igenis legyél őszinte, aki nem bólogatást, hanem őszinte véleményt vár az "elfogad" ilyennek, aki meg nem, az nem nagy veszteség. Az is sokkal gerincesebb dolog, ha előre tisztázod a fiúkkal, hogy az ismerkedési fázisban nem csak ővele találkozol, mint titkolózni és hazudozni!

2014. jún. 11. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Tudod van aki őszinte és van akinek vannak barátai ;)

Viccet félre téve, embere válogatja, akiről tudod hogy sértődős, annál jobb a kegyes hazugság.

2014. jún. 12. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:

"Mindig nyílt lapokkal játszom, soha nem állt szándékom bárkit is félrevezetni, van akinek ez bejön van akinek nem...:("

Miért zavar ha valakinek ez nem jön be? Nem lehetsz mindenki számára tökéletes. A lényeg hogy azokkal foglalkozzunk akik szeretnek és elfogadnak.

"A pasis témáról meg annyit, hogy aminap pl. egy pasi mondta hogy neki csak én vagyok, szeretne velem összejönni, mostanság nem is találkozik mással. Szóval gondoltam tegyük próbára, valahogy feljött a téma és mondtam hogy előtte levő héten szexeltem, és erre kibújt a szög a zsákból mert ő meg előző este."

Ez szerintem általános dolog, de mivel te magad sem az a típus vagy aki tudja mit akar, és több pasival randizós fázisodban vagy, ezért ilyen pasikat is "vonzol" jelenleg.

Azt hogy neki csak te vagy, vagy azért mondta mert minden nőnek ezt mondja, vagy azért mert tényleg érdekled, de ő is olyan szabadosan gondolkozik mint te. De attól még lehet hogy tényleg úgy értette hogy te jobban érdekled mint a többi.

Szerintem mindegy hogy egy napja vagy egy hete volt nektek szexuális élményetek, ez azt jelenti hogy mindketten elég szabados életet éltek és legalább őszinte volt avval kapcsolatban.

Ha pl kicsit komolyabban gondolkodnál, pl ha nem mész randizni gyakran és olyan pasit szeretnél majd aki elköteleződik melletted, és te magad sem fogsz minden szimpi férfival randizni akkor majd normálisabbakat fogsz bevonzani. Ez az én tapasztalatom, de lehet hogy ez mindenkinél más.

Azt is ki lehet szűrni hogy ha egy pasi tényleg komolyan gondolja e a kedves szavait, vagy csak nőcsábász és szépeket mond, vagy komolyan gondolja, de egyéb okok miatt máshogy viselkedik.

2014. jún. 14. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!