Mit csináljak, hogy feloldódjak?
Figyelt kérdés
Amikor társaságban vagyok mindig zavarban vagyok.Mások beszélgetnek,viccelődnek,elvannak.. Én mindig kirekesztve érzem magam és furcsa vagyok. ha kérdezek vagy mondok valamit mindig csak röviden és tartózkodóan.Elkalandoznak a gondolataim beszélgetés közben. NAGYON ROSSZ!!Hogy tudnék kijönni ebből?2014. jún. 8. 22:18
1/7 anonim válasza:
Nyilván a társaság nem megfelelő neked. Menj máshová.
2/7 anonim válasza:
Hát ebből sajnos nem nagyon lehet egyszerűen kijönni...
Vagy nincs személyiséged, ez esetben személyiséget kell fejlesztened.
Vagy rossz társaságban vagy, nem oda való vagy, amilyen körökben forogsz, ez esetben új embereket kell keresned.
3/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hanyas vagy? 1997-es?
4/7 A kérdező kommentje:
Oda való vagyok... És hogyan fejleszthetem a személyiségemet?Nem vagyok '97-es.
2014. jún. 8. 23:05
5/7 A kérdező kommentje:
'99-es
2014. jún. 8. 23:06
6/7 anonim válasza:
Olvass, sportolj, legalább alapszinten kövesd a médiát, nézz jó filmeket vagy népszerű sorozatokat, játsz tartalmas videojátékokat.
Keresd érdekes emberek társaságát, legyél nyílt a környezetedre, legyél őszinte az emberekkel, tegyél nekik szivességeket.
Röviden csinálj dolgokat, hogy aktív részese legyél a társaságnak. A visszahúzódottságból az az egy kiút van, hogy előbújsz az háttérből.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszadónak a segítséget!:))
2014. jún. 12. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!