Kecskeméti társasági élet?
Pár éve már az ország másik felére járok tanulni, Kecskeméten csak pár hetente 1-2 napot töltöttem, illetve a nyarak nagy részét, de akkor is jobbára dolgoztam. Szóval eléggé kiestem mindenhonnan, haverok is már mindenfelé szétszóródva.
Vissza szeretnék valahogy rázódni, mert hiányzik a társaság, de hogyan? Ki mit ajánl?
27/F
Nehéz, mert pont ennek a korosztálynak (én is 27F vagyok) nincs szinte semmi normális lehetősége itt. Kevés koncert, múlt szombaton pl az egész város a Naés előtt/ben tolongott, mert egyszerűen nincs más zenés-táncos szórakozóhely a városban. Fősulisok campusát is kirakták oda a viharba a Homokbányához, nem nagyon jönnek be a városba hétköznap sem, dehát hová is jönnének?
Agyrém, mert egy 110ezres megyeszékhelyről beszélünk, és az Amstel-lel együtt két hely van szombat este ahol táncolni is lehet.
Oké, szerdánként az Amstelben, meg néha ifiotthonban vannak táncházak, de azt én annyira nem szeretem.
Szóval megoldás a költözés, vagy mi nyitunk valami helyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!