Lányok! Szerintetek jól nézz ki ha egy fiúnak szőris a hónalja?
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 19:48
3/9 anonim válasza:
Hát ha csak enyhén akkor nem zavar. :)
4/9 anonim válasza:
nehéz kérdés.. én régebben, 3 évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy nem.. fújj, aztán a párom elég szőrős ember lett, de jól áll neki :) érdekes, nála valahogy nem zavar. Nem mondanám hogy szexi, de valahogy nem tudnám elképzelni nélküle :)
21/L
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem azzal van gond,hogy csúnya,hanem tartja a szagot,szóval nem higiénikus.
6/9 anonim válasza:
Hát ha egy kicsit,, akkor az nem zavar, de azért dzsungel ne legyen már..
Amúgy az előzőnek igaza van, nem is a kinézet a legfőbb baj.
7/9 anonim válasza:
Igen, egy férfin legyen szőr, de ne a hónalján, főleg, ha olyan büdösen izzad, mint a vadászgörény.
8/9 anonim válasza:
Engem zavar. Oké, a férfi legyen szőrös, a karján, lábán, arcán, esetleg a nemi tájékon (bár ezt nem szeretem), de a hónaljszőrtől egyenesen undorodom
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!