Hogy lehet hogy az IWIW bezár a levés használó miatt, mikor sokkal kisebb oldalak meg simán elvegetálnak? L. myvip, osztalytarsam, netlog, network.hu stb
Mert a Nagy Rózsaszín Szörny és cégcsoportja már csak ilyen.
Azt hiszik, hogy mindenhez értenek, mindent megvásárolnak, csak épp a fejlesztésekben iszonyatosan tehetségtelenek.
Igazán komolyan soha nem is foglalkoztak vele. Én már akkor sejtettem, hogy pár éven belül vége lesz, amikor megvették.
Csak arra kellett nekik, hogy elmondják, hogy az övék Magyarország legmenőbb közösségi oldala. (Meg persze az általa termelt profit.) Rengeteg kiaknázatlan lehetőség volt ebben az oldalban, egészen az utolsó pillanatig. De egyszerűbb volt veszni hagyni, mintsem egy értelmes fejlesztő brigáddal nekiállni, és akár még egy nemzetközi szinten is piacképes oldalt varázsolni belőle.
Emlékszünk még, hogy miután Rózsaszínék megvették, mik voltak az első fejlesztéseik? Az, hogy megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy az adatlapokról az e-mail címeket lementsék. Piszok sok energiát öltek bele olyan "fejlesztésekbe", amik szükségtelenek voltak, vagy egyenesen zavaróak. Tették mindezt úgy, hogy a már meglévő funkciók is egyre hibásabban működtek. (Pl. üzenetküldés.)
Igazán hasznos fejlesztés alig volt. Talán amit ki lehetne emelni, az a csoportok létrehozása volt, a tárhely bővítése, valamint az alkalmazások bevezetése. De igazából ez már nagyon elkésetten történt. De a legnagyobb baj, hogy ennyi volt érdemben minden, amit évek alatt fejlesztettek rajta.
Miután meg mélyrepülésbe kezdett, abszolút semmit nem tettek a folyamat megfordítására, sőt! Inkább hagyták leépülni az oldalt, egyszerűen mert ez kényelmesebb volt nekik.
Hogy mások miért léteznek még mindig? Mert nekik megér pártízezer forintot évente az, hogy működik az oldaluk, és talán kevésbé dilettáns a tulajdonosuk.
"és semmit nem oszt meg idegennek magáról: se életkor, se város, se fotó semmi. "
Ez nem az új közösségi oldal hibája, hanem az illetőé.Ha nincs róla információ, csak a neve, ami kismillió másik személyé is lehetne, akkor persze, hogy esélytelen megtalálni, de nem is erre való az oldal, hogy semmilyen adat ne legyen elérhető, épp ellenkezőleg.
Tehát ha én így nem találom meg Kovács Istvánt, akkor az egyedül az ő hibájából történik, és ugyanúgy IWIW-en sem találná meg senki.
érdekes módon a gimis osztálytársaim 100%-át (!) anno megtaláltam az iwiw-en. amikor meg facebook-ozni kezdtem csodáélkoztam hogy alig tudok összeszedni pár embert, egyszerűen nem találhatóak.
és utólag mindig kiderült hogy fenn voltak, csak megtalálni nem lehetett őket.
milyen érdekes.
és ugyanúgy IWIW-en sem találná meg senki.
Én azt mondtam, hogyha nincs róluk megosztott adat, akkor egyik oldal keresője sem találja meg őket.
De a keresőt leszámítva az IWIW alulmarad.Ha nem így lenne, akkor még mindig használnák az emberek.
érdekes a gondolkodásmód és a hozzáállás a két oldalhoz.
anno az iwiw-en ezer adatom fenn volt és eszembe se jutott elrejteni, mindenkinek láthatóvá tettem a fotókat iskolákat életrajzot stb
most (most? vagy 2 éve) a facebook-on eszembe se jut bármit is megosztottá tenni, csak a belső kör láthatja az adatokat.
egy vadidegen a nevemet látja és slussz. se fotó se évszám se város se hírfolyam se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!