Unszimpatikus kolléga! Mit tudnék vele kezdeni? Miért van az hogy ha semmi rosszat nem csinálok, mégis utálnak, vagy nem vagyok szimpatikus bizonyos embereknek, akikkel még csak egy hete ismerjük egymást? Mit tudnék tenni ez ellen? (bővebben lent)
Mégis miért van ez? Aláirom hogy nem vagyunk egyformák, de nem értem ezeket az embereket, akikkel egy szót se beszéltem (max szia-szia, vagy ha valamit kérdeztek), pár napja vagyunk egy légtérben, semmi rosszat nem tettem neki, nem is ismer, de már nem vagyok neki szimpatikus. Azt azért tisztelem benne hogy megmondta hogy nem vagyok neki szimpatikus, pedig nem ártottam neki, de megakptam tőle, hogy "irritál a lényed" tehát különösebben indoka sincs rá hogy unszimpatikus legyek neki, meg bunkózik velem, pl. elzavart, mert zavarom őt, közbe mással épp beszélnék, erre azt mondta igy h hozzád meg ki szólt? . Mit tudnék vele kezdeni, muszáj hogy elviseljük egymást, mert fél évig kollégák, tanfolyamtársak leszünk, meg azért már nem az óvodában vagyunk, volt már ezelött pár munkahelyem, meg olyan szakmát ad ez nekünk, emivel emberekkel kell h foglalkozzunk. Én nem bántom őt, nem beszélek utánna (a háta mögött), normálisan állok hozzá, max köszönök neki meg a többieknek.
Mit tudnék az ilyen emberrel kezdeni?
Köszi a segitséget. L/24
3/14-es: Te meg valami elképesztően rosszindulatú ha ezt igy látod!
Szerinted egy gyerek tehet a külsejéről, betegségéről, allergiájáról vagy az anyagi helyzetéről? Nem primitív dolog OLYANÉRT SZÍVATNI VALAKIT, AMIRŐL Ő NEM TEHET?
Egyszer egy igen okos ember azt mondta, hogy az emberek max. fele fog egész életedbe kedvelni/szeretni. Ez még akkor is igaz, ha nem teszel ellenük semmit, mert nem ezen múlik. Leírom és gondold át és úgy hiszem, jobb, ha beletörődsz.
1. Vannak akik szeretnek és szeretni is fognak bármi történik.
2. Vannak akik kedvelnek, de később nem fognak, -ahogy a körülmények változnak.
3. Vannak akik most még nem kedvelnek, de később ez megváltozik.
4. Vannak akik ha fejed tetejére állsz és egész vagyonod nekik adnád és még fokozhatnám, -akkor sem fognak szeretni.
Mindegyik csoport tagjaival fogsz még bőven találkozni, fiatal vagy. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!